Πολιτική

“Πυρά” Μητσοτάκη για Κασσελάκη: Μιλά για αλαζονεία ενώ δεν έχει εκλεγεί ούτε διαχειριστής πολυκατοικίας

“Πυρά” Μητσοτάκη για Κασσελάκη: Μιλά για αλαζονεία ενώ δεν έχει εκλεγεί ούτε διαχειριστής πολυκατοικίας

Πηγή Φωτογραφίας: [369911] ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣE ΑΙΓΙΟ, ΠΑΤΡΑ, ΠΥΡΓΟ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

«Τους απαντώ: "Εσείς μας δώσατε το 41%"»

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Πύργο.

«Μόνο εμείς μιλάμε για την Ευρώπη και οι υπόλοιποι κατεβαίνουν με ατζέντα εθνικών εκλογών, αλλά οι εθνικές εκλογές έγιναν», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος κυρίως στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Εν συνεχεία είπε: «Έχω κουραστεί να ακούω από κάποιους που δεν έχουν εκλεγεί ούτε διαχειριστές της πολυκατοικίας τους να μιλούν για αλαζονεία. Τους απαντώ: “Εσείς μας δώσατε το 41%”».

Ο πρωθυπουργός, όμως, είπε και κάτι άλλο, κάνοντας αναφορά στον πήχη του 33%, που έχει θέσει για τις ευρωεκλογές: «Είμαι αρκετά εύστοχος στις αθλητικές μου προβλέψεις. Την επόμενη Κυριακή η ΝΔ θα κερδίσει και θα ξεπεράσει το στόχο που έχουμε θέσει».

Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών – Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Με γρήγορους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος συνεχίζονται τα έργα για την υλοποίηση του νέου Οδικού Άξονα Πατρών-Πύργου, εργοτάξιο του οποίου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στα Βραχνέικα Αχαΐας.

«Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος σε σχέση με την προηγούμενη φορά», επισήμανε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ενημερώθηκε από τους υφυπουργούς Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο και Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΑΒΑΞ Κωνσταντίνο Μιτζάλη για την πορεία υλοποίησης των έργων, στα οποία απασχολούνται σήμερα περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι.

Τα έργα, προϋπολογισμού 295 εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση από έναν συνδυασμό ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων, ιδιωτικών κεφαλαίων και τραπεζικού δανεισμού, προχωρούν εντός χρονοδιαγράμματος και ο νέος αυτοκινητόδρομος, συνολικού μήκους 75 χιλιομέτρων, αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία το 2025.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments