Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τζέρι Μόραν: Στο επίκεντρο η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τζέρι Μόραν: Στο επίκεντρο η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ME ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Η στρατηγική σχέση Ελλάδας - ΗΠΑ, η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία και ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή

Η στρατηγική σχέση Ελλάδας – ΗΠΑ, η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία και ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου υπό τον Γερουσιαστή Τζέρι Μόραν, την Πέμπτη (30/05).

Συζητήθηκαν ακόμη, θέματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή και στις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Μητσοτάκης: Δεν θα γυρίσουμε στην εποχή των «λεφτόδεντρων»- Επιστολική και στις εθνικές εκλογές

Για την ακρίβεια, την επιτυχία του Ολυμπιακού, την επιστολική ψήφο, αλλά και στη στάση της αντιπολίτευσης αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm, σημειώνοντας πως η επιστολική ψήφος «πρέπει να ισχύσει και στις εθνικές εκλογές».

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επιτυχία του Ολυμπιακού και την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης, σημειώνοντας «θέλω να εκφράσω τη χαρά μου ως Ολυμπιακός, ως Έλληνας για το ποδόσφαιρό μας και ως πρωθυπουργός επειδή η διοργάνωση ήταν άρτια και χωρίς κανένα επεισόδιο και αυτή η εικόνα πρέπει να επικρατήσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Η απάντηση είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και χτες δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Η διοργάνωση των Γερμανών ήταν υποδεέστερη στο Final4 από τη στιγμή που εμείς είχαμε και περισσότερο κόσμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments