Πολιτική

Συρεγγέλα: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα τη μητρότητα και την ελληνική οικογένεια

Συρεγγέλα: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα τη μητρότητα και την ελληνική οικογένεια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Με την επέκταση του επιδόματος μητρότητας ωφελούνται πάνω από 5.000 μητέρες

Με την επέκταση του επιδόματος μητρότητας ωφελούνται πάνω από 5.000 μητέρες

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα τη μητρότητα και την ελληνική οικογένεια. Με την επέκταση του επιδόματος μητρότητας ωφελούνται πάνω από 5.000 μητέρες, λαμβάνοντας μηνιαίως 830 ευρώ μέχρι τη συμπλήρωση των 9 μηνών, από τη γέννηση του παιδιού τους», ανέφερε η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, στην επίσκεψή της την Πέμπτη (30/05), στον Δήμο Περιστερίου, στο πλαίσιο των περιοδειών της σε όλη την Ελλάδα ενόψει των Ευρωεκλογών.

Η Μ. Συρεγγελα συνοδευόμενη από τον Διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρο Πρωτοψάλτη και την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Περιστερίου Βάσω Μπουραζά, αρχικά επισκέφτηκε το 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου και το Κέντρο Μάνας & Παιδιού που στεγάζεται στον ίδιο χώρο και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή και Πρόεδρο της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής Γιάννη Καλαντώνη για λειτουργικά ζητήματα του Κέντρου, το οποίο σε μηνιαία βάση εξυπηρετεί περισσότερους από 9.500 πολίτες.

Στη συνέχεια, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής επισκέφτηκε τη ΔΥΠΑ Περιστερίου, επισκέφθηκε όπου συζήτησε με την Προϊσταμένη Δέσποινα Γκόγκου και τους εργαζομένους της υπηρεσίας για τα τρέχοντα προγράμματα απασχόλησης, καθώς και για το πρόσφατο άνοιγμα της πλατφόρμας για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές μητέρες.

«Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ΔΥΠΑ αξιοποιεί και ευρωπαϊκούς πόρους για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για αυτό χρειαζόμαστε μια ισχυρή εθνική αντιπροσωπεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα δυναμώνει τη φωνή της Πατρίδας μας και θα διεκδικεί πόρους για να χρηματοδοτηθούν ακόμα περισσότερες κοινωνικές πολιτικές. Η Νέα Δημοκρατία ξέρει να δίνει στις Βρυξέλλες αυτές τις μάχες», δήλωσε η Μ. Συρεγγέλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments