Αθλητισμός

Η αποκάλυψη του Ρέτσου για Μπαρτζώκα – Τι του είπε πριν τον αγώνα [vid]

Η αποκάλυψη του Ρέτσου για Μπαρτζώκα – Τι του είπε πριν τον αγώνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο MEGA για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και όχι μόνο...

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στο MEGA μία μέρα μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην «Opap Arena» και αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέτσος:

«Μία μέρα πριν παίξουμε με την Άστον Βίλα μέσα στο Καραϊσκάκη, έπαιζε με τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Είχαμε μαζευτεί τέσσερις Έλληνες, εγώ ο Τζολάκης, ο Μασούρας και ο Ντόη και ήταν σε πολλή ένταση το δωμάτιο.

Την επόμενη μέρα θυμάμαι όταν είχε έρθει ο κόουτς Μπαρτζώκας να χαιρετήσει τον κόουτς Μεντιλίμπαρ, θυμάμαι του είπα του κόουτς ‘πω πω τι κάνατε χθες’ και μου λέει ‘εμείς τι κάναμε;’. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή αν και είμαστε σε τελείως διαφορετικό άθλημα, βλέπω ότι η ομάδα μπορεί να το ενώσει όλο αυτό.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα και εμείς να βλέπουμε το μπάσκετ, άμα αγαπάς αυτή την ομάδα, νομίζω χαίρεσαι εξίσου αν κερδίζει το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός που δεν κατάφερε να πάρει τη EuroLeague είναι δυσάρεστο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments