Ελλάδα

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον βασανισμό 33χρονης: Ελεύθερος ο 27χρονος – «Τη χτύπησε με ξύλο και σίδερο»

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον βασανισμό 33χρονης: Ελεύθερος ο 27χρονος – «Τη χτύπησε με ξύλο και σίδερο»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Το φως της δημοσιότητας είδαν σοκαριστικές φωτογραφίες από τον βασανισμό της 33χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε δεμένη σε σπίτι στην Ομόνοια, ενώ ο 27χρονος φερόμενος δράστης αφέθηκε ελεύθερος.

Προσοχή, εμπεριέχονται σκληρές εικόνες

Το φως της δημοσιότητας είδαν σοκαριστικές φωτογραφίες από τον βασανισμό της 33χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε δεμένη σε σπίτι στην Ομόνοια, ενώ ο 27χρονος φερόμενος δράστης αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Επίσης, η εκπομπή του Mega δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες με τα τραύματα της γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται με μάσκα οξυγόνου. Μάλιστα, έχει σπασμένη γνάθο και είναι τόσο πρησμένη, ώστε δεν μπορεί να μπει στο χειρουργείο για την απαραίτητη επέμβαση που θέλουν να κάνουν οι γιατροί.

Προσοχή. Ακολουθούν σκληρές εικόνες από τον βασανισμό της 33χρονης

«Την κρατούσε σε γκαράζ για μέρες»

Η μητέρα της γυναίκας μίλησε στο Live News και δήλωσε: «μάλλον με βία την κράτησε γιατί από ότι κατάλαβα εγώ την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες, ήθελε να φύγει και μετά την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».

Ακόμη, για το πόσο χτύπησε η κόρη της, είπε: «Πάρα πολύ παντού. Με ξύλο με σίδερο δεν ξέρω, δεμένη την είχε… Φοβάται γιατί δεν είναι πρώτη φορά που την χτύπησε τώρα που την έστειλε στο νοσοκομείο το είχε χτυπήσει πριν περίπου δύο μήνες. Τον ήξερε μήνες και την είχε χτυπήσει πολύ βαριά με σημάδια στα μάτια στο κεφάλι. Μάλιστα και τώρα την έσυρε και την χτύπησε, να πέθαινε, δεν ξέρω έτσι όπως είναι χτυπημένη δεν ξέρω τι να πω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments