Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο γιο μου πείραξα τον ωροσκόπο γιατί βγήκε Αιγόκερως και δεν ήθελα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο γιο μου πείραξα τον ωροσκόπο γιατί βγήκε Αιγόκερως και δεν ήθελα

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/konstantinaspyropoulou

Του βάλαμε λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα αποκτήσουν σε λίγο καιρό το δεύτερο παιδί τους. Η παρουσιάστρια εθεάθη σε εκδήλωση και μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μεταξύ άλλων, στο «Happy Day».

Όταν τη ρώτησαν σχετικά με το αν την απασχολεί το τι ζώδιο θα είναι το παιδί που θα γεννήσει, η παρουσιάστρια απάντησε: «Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δε γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική, Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments