Lifestyle

Μαρία Σολωμού σε Μάριο Αθανασίου: Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί

Μαρία Σολωμού σε Μάριο Αθανασίου: Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/mariasolomou_official

Το πρώην ζευγάρι είχε μια συζήτηση στο διαδικτυακό κανάλι της ηθοποιού

Η Μαρία Σολωμού φιλοξένησε στη διαδικτυακή εκπομπή της στο YouTube τον Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων και για τη σχέση τους μετά τον χωρισμό.

«Δεν θα την πω συνέντευξη, γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official)

Με τη σειρά του, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε: «Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις».

Όσο για τον λόγο που ο ηθοποιός δεν ήθελε να συνεργαστούν με τη Μαρία Σολωμού, σχολίασε: «Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου» και αποκάλυψε παρασκήνιο από τη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» όπου και τελικά συνεργάστηκαν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν, η Μαρία Σολωμού είπε στον Μάριο Αθανασίου:

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments