Lifestyle

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στη συναυλία των Rammstein – Viral η μεγάλη ομοιότητά του με τον Till Lindemann

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στη συναυλία των Rammstein – Viral η μεγάλη ομοιότητά του με τον Till Lindemann

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/georgemazonakis

Δείτε τα βίντεο του TikTok

Οι Rammstein, το εμβληματικό γερμανικό συγκρότημα που έχει συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τις εκρηκτικές ερμηνείες και τους αμφιλεγόμενους στίχους τους, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Οι Rammstein εντυπωσίασαν το ελληνικό κοινό, με τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου, με τους φαν να παραληρούν αναφέροντας πως είναι μια «μοναδική εμπειρία».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είχε προωθήσει τη συναυλία του συγκροτήματος, πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο και απόλαυσε τον Till Lindemann, με τον οποίο μοιάζουν πάρα πολύ. Αυτή είναι η πρώτη του δημόσια έξοδος μετά την είδηση πως βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Mαζωνάκη.

@gabimazw Να περνάς κ να λες…. . #MAZW #OsoZwMazw #mazonakis #mazwnakis #mazwnakhs #georgemazonakis #giorgosmazonakis #napernas #fanclubmazw #hautmazw #mazwtok #greecetiktok #μαζω #οσοζωμαζω #μαζωνακης ♬ πρωτότυπος ήχος – gabrielakimazwgeorgi

Μάλιστα μία φαν, φωτογραφήθηκε με τον λαϊκό τραγουδιστή και ανέβασε τη φωτογραφία στo Ιnstagram.Το TikTok γέμισε βίντεο με την εμφάνιση του Till Lindemann πάνω στη σκηνή με μουσική υπόκρουση τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

@zwh_vslk #rammstein #mazwnakis #funny ♬ πρωτότυπος ήχος – gabrielakimazwgeorgi

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments