Lifestyle

To Fuego της Φουρέιρα στην νέα του edition που τρέλανε όλη την Eurovision

To Fuego της Φουρέιρα στην νέα του edition που τρέλανε όλη την Eurovision

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/foureira

Δεύτερη «καριέρα», όχι πως κανείς ξέχασε ποτέ την πρώτη του έκδοση, κάνει το Fuego, της Ελένης Φουρέιρα σε νέα edition

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το «Fuego», το τραγούδι που έχει γράψει ιστορία στη Eurovision και έχει μπει στο μουσικό πάνθεον όλης της Ευρώπης, μέσα από τη νέα edition με την οποία γνώρισε την αποθέωση στο opening του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Το «Fuego 2024 version» είναι μία ακόμα πιο χορευτική και με oriental αίσθηση επανεκτέλεση του anthem με το οποίο η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision του 2018, την οποία επιμελήθηκε ο Alex Leon.

Μεταξύ άλλων, είναι το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνη της Ελλάδας που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify, βρίσκεται στη λίστα με τα πιο stream-αρισμένα τραγούδια από τα 68 χρόνια της Eurovision, μπήκε στις λίστες με τις top50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως. Ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία, όπου επίσης βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της χώρας (APC chart), έγινε χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία και «έντυσε» σκηνή της παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικής σειράς «Elite» του Netflix.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments