Οδηγός

ΑΣΕΠ: Παράταση αιτήσεων για 817 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Υγείας

ΑΣΕΠ: Παράταση αιτήσεων για 817 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Υγείας

Πηγή Φωτογραφίας: freepik, Μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου ήταν οι αιτήσεις για την ένταξη 700 γιατρών στο Μητρώο του Ειδικού Σώματος Ιατρών του ΚΕΠΑ

Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει παράταση για τις αιτήσεις της προκήρυξης 2κ/2024 που αφορά μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Ανακοινώνεται ότι, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 9 του άρθρου 56 του ν.4765/2021, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 2Κ/2024 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.) Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης καθώς και θέσεων (από μεταφορά) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2024.

Μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου ήταν οι αιτήσεις για την ένταξη 700 γιατρών στο Μητρώο του Ειδικού Σώματος Ιατρών του ΚΕΠΑ

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 λήγει η πρόσκληση για την ένταξη επτακοσίων (700) ιατρών στο Μητρώο του Ειδικού Σώματος Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) του ΚΕ.Π.Α., με την οποία γίνεται πράξη η ενίσχυση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, στο πλαίσιο ενός συγκροτημένου και ολιστικού σχεδίου αντιμετώπισης πολλών χρόνιων προβλημάτων των ατόμων με αναπηρία.

Στο Ε.Σ.Ι. μπορεί να ενταχθεί οποιοσδήποτε ιατρός, ανεξάρτητα από το καθεστώς απασχόλησής του. Έτσι, γίνονται δεκτοί τόσο δημόσιοι υπάλληλοι, όσο και ελεύθεροι επαγγελματίες. Η απασχόληση στο ΚΕ.Π.Α. είναι παράλληλη με τις λοιπές δραστηριότητες τους. Ο προγραμματισμός των ραντεβού είναι ευέλικτος και βάσει της διαθεσιμότητας που δηλώνει ο κάθε ιατρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments