Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Καμιά απειλή στα δεξιά της ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: Καμιά απειλή στα δεξιά της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αντιμετωπίζει καμιά απειλή στα δεξιά της ενόψει ευρωεκλογών, διατύπωσε, πριν από λίγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Να σταματήσει το παραμύθι περί υποστελέχωσης του ΕΣΥ

Την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αντιμετωπίζει καμιά απειλή στα δεξιά της ενόψει ευρωεκλογών, διατύπωσε, πριν από λίγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, παραχωρώντας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TRT στη Θεσσαλία, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε πως είναι μύθος τα περί υποστελέχωσης του ΕΣΥ, σημείωσε πως η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής και τόνισε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταθέτει το πόθεν έσχες, γιατί κάτι θέλει να κρύψει.

Κανένας κίνδυνος στα δεξιά μας

Αναλυτικότερα, ερωτηθείς για διαρροές και προσπάθεια επαναπατρισμού δεξιών ψηφοφόρων, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «σε όλη την προεκλογική εκστρατεία, ούτε ένας πολίτης δεν έθεσε το ζήτημα για το γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, παρά τα όσα περί του αντιθέτου λέγονται και γράφονται. Η Ελληνική Λύση φαίνεται να παρουσιάζει μια άνοδο, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για ραγδαίες αλλαγές και σημαντικές ανακατατάξεις στα ποσοστά των κομμάτων που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ. Η Νίκη φαίνεται να κινείται στα ίδια ποσοστά, η Φωνή Λογικής είναι περιορισμένη στο 2%. Στο άθροισμα, τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ μπορεί να είναι πιο χαμηλά. Δεν υπάρχει καμιά απειλή στα δεξιά μας».

Παραμύθι τα περί υποστελέχωσης του ΕΣΥ

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, για τα περί υποστελέχωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «πρέπει να σταματήσει το παραμύθι περί υποστελέχωσης του ΕΣΥ. Έχουμε παραπάνω 20.000 ιατρούς και νοσηλευτές στα νοσοκομεία σε σχέση με το 2019. Κενά έχουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταρρέει το σύστημα. Επίσης, όλα τα νοσοκομεία σταματούν το μεσημέρι. Όμως, τα νοσοκομεία λειτουργούν και το απόγευμα, όταν βρίσκονται σε εφημερία. Πρέπει, ωστόσο, να συμφωνήσουμε τι είναι κανονικό. Στην Πορτογαλία, που έχει μεγάλες ομοιότητες με την Ελλάδα, η νέα κυβέρνηση έθεσε ως στόχο να μειώσει τις 266.000 αναμονές για χειρουργεία. Στην Ελλάδα έχουμε 110.000 αναμονές για χειρουργεία. Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί στις κρίσεις μας;».

Η πραγματικότητα διαψεύδει το σημερινό δημοσίευμα της Αυγής

Αναφερόμενος στο αν βλέπει παντού κομμουνιστές, όπως γράφει σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής, ο Άδωνις επισημαίνει πως στην ΟΛΓΕ «πρόεδρος είναι από το ΚΚΕ. Αντιπρόεδρος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τρία τακτικά μέλη από το ΚΚΕ. Άρα, η συντριπτική πλειοψηφία, τα 9 στα 8 μέλη, είναι κομμουνιστές. Μόνο η κ. Παγώνη προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Κάτι δεν κατάλαβαν καλά οι δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ της Αυγής!».

Ο Κασσελάκης θέλει να κρύψει κάτι

Στο σημείο αυτό, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε σχετικά με το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

Για τον Ά. Γεωργιάδη, είναι σαφές πως «κάθε πολιτικός αρχηγός έχει καταθέσει πόθεν έσχες. Μόνο ο Κασσελάκης δεν έχει καταθέσει πόθεν έσχες, επειδή ο νομοθέτης είχε θεωρήσει ότι αυτό θα ήταν εκ του περισσού. Ο τουρίστας Κασσελάκης εκλέγεται όμως πολιτικός αρχηγός. Και από τον Σεπτέμβριο ο Κασσελάκης θα έπρεπε να έχει καταθέσει πόθεν έσχες. Μετά, ο Κασσελάκης είπε πως θα το καταθέσει μέχρι τις ευρωεκλογές. Πλέον, το μεταθέτει για μετά τις ευρωεκλογές. Άρα, ο Κασσελάκης έχει κάτι να κρύψει. Εάν δεν είχε να κρύψει κάτι, ο Κασσελάκης θα είχε ήδη καταθέσει πόθεν έσχες.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν ένα υπαρκτό πρόβλημα, που δεν το βλέπουν. Κανένας πολιτικός αρχηγός δεν έχει κυβερνησιμότητα. Ο Ανδρουλάκης είχε κυβερνησιμότητα, την οποία έχασε με τη στάση του απέναντι στα μη κρατικά ΑΕΙ. Ο πολιτικός αρχηγός πρέπει να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις. Ο πραγματικός πολιτικός αρχηγός δεν λέει ναι σε όλα τα κοινωνικά αιτήματα», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments