Πολιτική

Κασσελάκης: Έφυγε από συνέντευξη, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις [vid]

Κασσελάκης: Έφυγε από συνέντευξη, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε καβγά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη εξελίχθηκε η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice, με τον κ. Κασσελάκη να εγκαταλείπει αγριεμένος το στούντιο.

Αντιπαράθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Ρόδο

Σε καβγά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη εξελίχθηκε η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice, με τον κ. Κασσελάκη να εγκαταλείπει αγριεμένος το στούντιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Στέφανος Κασσελάκης και η δημοσιογράφος διαφώνησαν σε αρκετά σημεία, όπως για τον τζίρο των τουριστικών επιχειρήσεων και για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου, καθώς και για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η συνέντευξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το στούντιο λέγοντας φανερά ενοχλημένος «πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα». Η δημοσιογράφος απάντησε «δεν είπα για όλα», με τον Στέφανο Κασσελάκη να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο να λέει «για όλα, για όλα».

Η έντονη διαφωνία για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου

Όταν η συζήτηση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη έφτασε στις καθυστερήσεις για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι τόνοι ανέβηκαν. «Πέντε χρόνια κυβερνάει η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη. Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιογράφο, που του απάντησε «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ».

«Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;»

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, σχολιάζοντας την εικόνα που, όπως είπε, έχει ο ίδιος από τους επαγγελματίες για τον τουρισμό στη Ρόδο, υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι», με τη δημοσιογράφο να του απαντά «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή στο κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο να απαντά «δεν είμαι στα λογιστικά τους» και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μη μιλάμε».

«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;» ανταπάντησε η δημοσιογράφος.

«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» είπε στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, με τη Ρένα Παυλάκη να λέει «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».

Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης είπε πως «εύχεται κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους».

Στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός σταθμός σε δημοσίευμά του ανέφερε: «H “δημοκρατία” του Στέφανου Κασσελάκη στον Real Voice! Ειρωνεία, μαγκιά, αλαζονεία, συνθήματα, αφορισμοί και επί της ουσίας τίποτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments