Πολιτική

Μητσοτάκης: Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ στη δύσκολη περίοδο, στην τραυματική περίοδο των μνημονίων

Μητσοτάκης: Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ στη δύσκολη περίοδο, στην τραυματική περίοδο των μνημονίων

Πηγή Φωτογραφίας: [369933] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Επίσκεψη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Παιανίας

Μήνυμα στην αντιπολίτευση έστειλε από την Παιανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. «Θέλω να τους στείλουμε ένα μήνυμα το οποίο δεν θα είναι μόνο μήνυμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι και ένα δεύτερο μήνυμα ότι δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ στη δύσκολη περίοδο, στην τραυματική περίοδο των μνημονίων, διότι εκεί ακριβώς μας οδηγούν οι ανέξοδες υποσχέσεις τους.

Έχει, λοιπόν, μεγάλη σημασία το βράδυ της 9ης Ιουνίου, σε μια εβδομάδα από τώρα», υπογράμμισε.

Ειδικότερα, στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός τόνισε τα εξής: «Κύριε Δήμαρχε, κ. Περιφερειάρχα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι στην κυβέρνηση και στη Βουλή, φίλες και φίλοι,

Χαίρομαι που επισκέπτομαι για ακόμα μία φορά την Παιανία και την Ανατολική Αττική, αυτή τη φορά για να επισκεφθώ μία πολύ σημαντική εγκατάσταση, τα Ολυμπιακά σας Ακίνητα. Και καθώς επέβλεπα τη σημαντική πρόοδο των εργασιών για την επισκευή δύο πολύ μεγάλων κλειστών προπονητηρίων, σκεφτόμουν ότι τα Ολυμπιακά Ακίνητα ουσιαστικά συνοψίζουν την ιστορία της Ελλάδας των τελευταίων 20 ετών.

Κατασκευάστηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, που μας έκαναν τόσο υπερήφανους, και τα χρόνια της κρίσης περιέπεσαν ουσιαστικά σε πλήρη αχρηστία, λεηλατήθηκαν, για να έρθει ξανά αυτή η κυβέρνηση από το 2019 να επενδύσει σε αυτά, να τους δώσει ζωή, ώστε να μπορούν να ετοιμάσουν τη νέα γενιά των αθλητών της πατρίδας μας.

Και με αυτόν τον τρόπο συνοψίζουμε και την πρόοδο την οποία έχουμε πετύχει αυτά τα πέντε χρόνια. Είναι συμβολικά αυτά τα οποία έχουν γίνει στον χώρο του αθλητισμού, καταδεικνύουν όμως συνολικά την εικόνα μιας χώρας που, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, κινείται στη σωστή κατεύθυνση και έρχεται σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

Γι΄ αυτό και αυτές οι ευρωεκλογές έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Με έχετε ακούσει πολλές φορές να επαναλαμβάνω γιατί πρέπει να υπάρχει σημαντική προσέλευση των πολιτών στην κάλπη. Ο λόγος είναι απλός: τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη, που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων μας, και θέλουμε τη Νέα Δημοκρατία πανίσχυρη στο Ευρωκοινοβούλιο, στα ευρωπαϊκά όργανα, να διαπραγματεύεται πάντα προς όφελος των Ελλήνων πολιτών ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε από την Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments