Πολιτική

Ρωμάνος: Ο Κασσελάκης είναι ο αυθεντικότερος εκφραστής του Πολακισμού 2.0

Ρωμάνος: Ο Κασσελάκης είναι ο αυθεντικότερος εκφραστής του Πολακισμού 2.0

Πηγή Φωτογραφίας: (EURONIKISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)//Σε δήλωση για το νέο περιστατικό αγένειας και αμετροέπειας του Στέφανου Κασσελάκη σε βάρος δημοσιογράφου προβαίνει ο κ. Νίκος Ρωμανός.

Αλαζονεία χωρίς τέλος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δήλωση για το νέο περιστατικό αγένειας και αμετροέπειας του Στέφανου Κασσελάκη σε βάρος δημοσιογράφου προβαίνει ο κ. Νίκος Ρωμανός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «ο κ. Κασσελάκης σήμερα έδειξε για μία ακόμη φορά πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου, τον πλουραλισμό και τη Δημοκρατία. Αφού επιτέθηκε κατ’ επανάληψη σε δημοσιογράφο τοπικού ραδιοφώνου της Ρόδου, διέκοψε τη συνέντευξη και αποχώρησε εκνευρισμένος επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις. Ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ο πιο αυθεντικός εκφραστής του Πολακισμού 2.0».

Και ο κ. Νίκος Ρωμανός προσθέτει: «Ελπίζουμε οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, των οποίων τις εκθέσεις εργαλειοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντώντας τη χώρα και ενορχηστρώνοντας ψηφίσματα εναντίον της, να μην έχουν συνεργάτες στη Ρόδο.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν επιδείξει διαχρονικά τόση «ευαισθησία» σε ζητήματα ελευθερίας του Τύπου, φτάνοντας εσχάτως στο σημείο να ζητούν και κόψιμο ευρωπαϊκών κονδυλίων!

Δυστυχώς το θράσος, η υποκρισία και η αλαζονεία δεν έχουν όριο», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments