Trash

Selena Gomez: Το εξώφυλλο στο TIME, η σχέση με τον Benny Blanco και οι σκέψεις για υιοθεσία

Selena Gomez: Το εξώφυλλο στο TIME, η σχέση με τον Benny Blanco και οι σκέψεις για υιοθεσία

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/SELENAGOMEZ

H σταρ φαίνεται πως στα 31 της, βρήκε τον αληθινό σκοπό στη ζωή της!

Δεν χρειάζονται συστάσεις σε ό,τι αφορά το όνομα της Selena Gomez. Αυτό που έχει αληθινό ενδιαφέρον όμως είναι πώς μια 31χρονη celebrity μετέτρεψε τον πόνο και τα ψυχικά προβλήματά της, σε δύναμη και σε ένα success story που λίγοι έχουν καταφέρει.

Αυτή την περίοδο, πετυχαίνουμε τη σταρ να απολαμβάνει την επιτυχία της κινηματογραφικά, έχοντας κερδίσει ένα πολύ σημαντικό βραβείο στις Κάννες, και ταυτόχρονα συμμετέχει σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Όλα αυτά είναι λίγο – πολύ γνωστά. Για την Gomez όμως, αυτό που πραγματικά έχει σημασία, είναι το beauty brand της. Ένα brand ομορφιάς, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση οργανισμών που ασχολούνται με θέματα ψυχικής υγείας. Το συγκεκριμένο brand προσπαθεί μάλιστα να αφήσει το δικό του αποτύπωμα σε κάθε άτομο που δυσκολεύεται ψυχικά σήμερα. Η δημοσιογράφος του TIME, Lucy Feldman, συνάντησε λοιπόν τη Gomez σε μια βόλτα στο Central Park της Νέας Υόρκης, όπου η συζήτησή τους επεκτάθηκε σε καριέρα, ψυχική υγεία, αλλά και προσωπική ζωή.

Όπως δηλώνει η ίδια η Gomez, αυτό το διάστημα απολαμβάνει την καθημερινότητά της και δεν συμβαίνουν κάθε μέρα εξωπραγματικά γεγονότα στη ζωή της. Εξωπραγματικά επιτυχημένη όμως, είναι η εταιρεία ομορφιάς που έχει δημιουργήσει με συνολικό net worth πάνω από $2 δις. Είναι επίσης ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα αυτού του πλανήτη και ένα ζωντανό παράδειγμα του τι σημαίνει να ερωτεύεσαι, να δοκιμάζεις νέα πράγματα, να κάνεις λάθη, να προσπαθείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Ομορφιά, καλλυντικά και ψυχική υγεία, είναι λιγάκι δύσκολο να τα συνδυάσει κανείς. Η Gomez όμως τα είχε διαφορετικά στο μυαλό της και το πλάνο της πέτυχε. Το brand της, μόλις 5 χρόνων εν ενεργεία, είναι το top seller στα Sephora με $400 εκατομμύρια κέρδος τους τελευταίους 12 μήνες.

Πίσω από αυτό, βρίσκεται και ο οργανισμός Rare Impact Fund, όπου δέχεται το 1% από όλες τις πωλήσεις των προϊόντων και βοηθά 26 οργανισμούς που έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ψυχική μας υγεία.

«Κανένας δεν χρειάζεται μακιγιάζ», δηλώνει η Gomez. «Αυτά είναι βλ@κείες», προσθέτει. «Οι άνθρωποι μπορούν να σε κρίνουν όταν αφήνεις τα σημάδια σου ακάλυπτα. Την ίδια στιγμή αν τα καλύψεις με μακιγιάζ, θεωρείσαι ανασφαλής».

Μετά από νοσηλείες σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, μια μεταμόσχευση νεφρού, ένα σοβαρό αυτοάνοσο και αρκετές ακόμη διαγνώσεις ψυχιατρικών νοσημάτων, η Gomez δεν νιώθει και πολύ σίγουρη αν θα αντέξει σε μια περιοδεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Όσο και αν λατρεύει τους θαυμαστές της, είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Στόχος της είναι να εστιάσει στην ενημέρωση για θέματα που αφορούν την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και τις όποιες διαταραχές. Το έχει αποδείξει άλλωστε αυτό από το ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργήσει, από τα συχνά διαλείμματα που κάνει από τα social media, αλλά και από τις δράσεις της γενικότερα. Πλέον έχει αποφασίσει να βασίζεται σε άτομα που εμπιστεύεται, πάντα όμως με προσοχή.

«Ένας σύντροφος δεν οφείλει να είναι η μοναδική πηγή χαράς και ευχαρίστησης», εξομολογείται.

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, η κουβέντα αναπόφευκτα πηγαίνει και στη σχέση της με τον Benny Blanco. «Αν υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή σου, είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα;» ρωτά η δημοσιογράφος. «Είναι κάπως άσχετο αυτό, ένας σύντροφος δεν οφείλει να είναι η μοναδική πηγή χαράς και ευχαρίστησης. Ήμουν μόνη για πέντε χρόνια και το συνήθισα αυτό», εξομολογείται. «Τα πρώτα δύο χρόνια πίεζα τον εαυτό μου, αλλά μετά το αποδέχτηκα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

«Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», λέει η Gomez, «αλλά ξέρω πως ο Benny δεν θα αποχωρίσει σύντομα από τη ζωή μου».

Το πλάνο της, ήταν να υιοθετήσει ένα παιδί μέχρι τα 35 της αν δεν είχε βρει κάποιον σύντροφο που να θέλει να συνεχίσει τη ζωή της. Όπως δηλώνει, ο Benny ήρθε αρχικά στη ζωή της ως φίλος. Του είχε ζητήσει μάλιστα να της γνωρίσει κάποιον καλό φίλο του. «Αλλά (ο έρωτας) συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις», δηλώνει.

Όσο για τον Benny, εκείνος δηλώνει δημόσια πως θέλει να αποκτήσει οικογένεια με τη Gomez, με την ίδια να αποφεύγει έμμεσα την απάντηση και να δηλώνει πως ο σύντροφός της είναι αρκετά εκφραστικός και απαντά με ειλικρίνεια σε κάθε ερώτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments