Ζώδια

Μηνιαίες προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2024

Μηνιαίες προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2024

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας φέρνει δράση, αποφάσεις και κινήσεις πάνω σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά μας και την γενικότερη υλική μας ασφάλεια με κύριο στόχο την εξασφάλιση των πρακτικών αλλά και συναισθηματικών αναγκών των δικών μας προσώπων, ενώ από τα τέλη του μήνα και μετά αρχίζουμε να επανεξετάζουμε κάποια σχέδια ή όνειρα που είχαμε και τώρα το ζητούμενο είναι κατά πόσο και πώς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε και να τα υλοποιήσουμε.

ΚΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στις καθημερινές σου επικοινωνίες και σε βοηθά να συνεννοηθείς με αδέλφια και στενούς συγγενείς με τρόπο γλυκό που ικανοποιεί και τις δυο πλευρές, ενώ τώρα μπορεί να είναι η στιγμή που αρχίζεις να σχεδιάζεις μια σύντομη και ευχάριστη μετακίνηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από το ζώδιό σου προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από τις σχέσεις σου, τις μετακινήσεις σου και τα άτομα με τα οποία έχεις καθημερινή επαφή, αν και βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις να περάσεις την δική σου ατζέντα και τις δικές σου αποφάσεις.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο κυβερνήτης σου σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις με τα οικονομικά σου θέματα και κυρίως με την δράση που στοχεύει στην δική σου αυτοπεποίθηση. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια και την ασφάλεια που παίρνεις ή που παρέχεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να νιώθεις άγχος για το κατά πόσο εύκολα μπορείς να συνδυάσεις την εργασία σου με τις ανάγκες που υπάρχουν στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ με την αναδρόμηση του Κρόνου προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε γεμίζει ενθουσιασμό και ενέργεια κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα μπορείς να μιλήσεις και να μοιραστείς ιδέες και σχέδια με τους κοντινούς σου ανθρώπους, ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στην καριέρα σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να φροντίσεις να ακολουθήσεις χρονοδιαγράμματα και να κυνηγήσεις μεσοπρόθεσμους στόχους στα επαγγελματικά σου, τομέας όπου ενδέχεται να υπάρξουν αναστατώσεις και απρόβλεπτα αυτή την περίοδο, πράγμα που μπορεί και να σε κουράσει ή ακόμη και να σε εκνευρίσει. Το ενδιαφέρον σου ως προς τα οικονομικά ζητήματα και τι γίνεται τελικά με το πορτοφόλι σου αυξάνεται αυτή την περίοδο και εντείνεις τις προσπάθειες με καλά αποτελέσματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ Ένας ευχάριστος μήνας για τα αισθηματικά θέματα, με ανάλαφρη διάθεση που σε κάνει να φλερτάρεις ή να δεχτείς το φλερτ πιο εύκολα, καθώς γύρω σου υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και αρκετοί που θα ήθελαν να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα. Ο κυβερνήτης σου βέβαια περνά αυτόν τον μήνα σε σταθερό ζώδιο, δεν θέλεις απλά να παίξεις, πράγμα που σίγουρα θα κάνεις, αλλά θέλεις και κάτι που να έχει ουσία και διάρκεια. ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί ως προς την δημιουργία μιας πιο σταθερής βάσης πάνω στην οποία χτίζεις την αυτοπεποίθησή σου και ταυτόχρονα κινούνται οικονομικά θέματα και σου ανοίγονται ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιό σου στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και να εντοπίσεις νέους ή παράλληλους τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σου, αν και σε κάποιο βαθμό βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποια επιπλέον έξοδα ή σε αγορές που πρέπει να τις σκεφτείς καλύτερα προτού τις κάνεις.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης από το ζώδιό σου σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ζωή σου και την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο πλέον σε βασικά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με αδέλφια, στενούς συγγενείς και το άμεσο και καθημερινό σου περιβάλλον και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά, ενώ παράλληλα αυξάνεται η επιθυμία σου για να κάνεις μια ευχάριστη μετακίνηση που θα σε ξεκουράσει.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να θέλεις να αλλάξεις κάποιες σημαντικές παραμέτρους της ζωής σου και συνειδητοποιείς πως χρειάζεται να εφαρμόσεις πρακτικά την θεωρία και την φιλοσοφία σου στην καθημερινότητά σου. Με την αναδρόμηση του Κρόνου είναι πιθανό να βρεθείς σε απόσταση με φίλους ή να έχεις εντελώς διαφορετική προσέγγιση με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε ενεργοποιεί ως προς τα οικονομικά σου και αρχίζεις να οργανώνεις καλύτερα τον τρόπο που επενδύεις τα χρήματά σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα σου δείχνει τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις στην ζωή σου αυτή την περίοδο και συλλαμβάνεις ενδιαφέρουσες ιδέες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Είναι ακόμη μια περίοδος που υπάρχουν ορατές και αόρατες ανησυχίες στα επαγγελματικά θέματα και νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει ή ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι ακόμη όμως η σωστή στιγμή ή δεν έχεις ακόμη εσύ ο ίδιος εντοπίσει με ακρίβεια τι μπορεί να είναι αυτό. Η περίοδος σου φέρνει αρκετές ευκαιρίες όμως να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να βρεις τι πρέπει να κάνεις για να σταθεροποιήσεις και ίσως ακόμη να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ Ο μήνας σε ενδυναμώνει και σε ζωντανεύει σε πολλά επίπεδα και με πολλούς τρόπους και αυτό έχει αντίκρισμα και στην αισθηματική σου ζωή. Τώρα θέλεις να απολαύσεις τον έρωτα και να γευτείς τα φιλιά του συντρόφου ή και ενός νέου προσώπου που μπορεί να γνωρίσεις. Σίγουρα δεν θέλεις απλά να παίξεις όμως, θέλεις να σταθεροποιήσεις και να κάνεις αυτό που σου δίνει ευχαρίστηση να διαρκέσει όσον το δυνατόν περισσότερο στον χρόνο. Ένα πρόσωπο από κάπου μακριά, μπορεί να παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αυτής της περιόδου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί σε κάθε τομέα της ζωής σου και είσαι έτοιμος τώρα να πάρεις αποφάσεις τώρα για σημαντικά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Ο κυβερνήτης σου στις αρχές του μήνα εισέρχεται στο ζώδιό σου και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις και να κάνεις αξιόλογες αγορές, αν και βέβαια βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις να ολοκληρώσεις στόχους και να ικανοποιήσεις πλήρως τις φιλοδοξίες που τρέφεις αυτό το διάστημα, πράγμα που μπορεί να φέρει εντάσεις και προστριβές με φίλους και πρόσωπα που σε βοηθάνε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πολεμώντας τους δαίμονες και τους φόβους σου, μέσα και από τα σχέδιά σου, αλλά και το ερωτικό σου κομμάτι που επίσης για κάποιο λόγο αυτή την περίοδο σε φοβίζει ή σου δημιουργεί άγχος. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και την αυτοπεποίθησή σου σε σχέση με τα αιτήματα των άλλων στην ζωή σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να συνειδητοποιείς ότι έχεις την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά συμπεριφορές και πεποιθήσεις σου, εφόσον βέβαια συνεχίζεις να θέλεις να διατηρήσεις τις σχέσεις που έχουν σημασία στην ζωή σου. Με την αναδρόμηση του Κρόνου μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, και αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6 του μήνα σε ενεργοποιεί από πολλές πλευρές και τώρα νιώθεις έτοιμος να αφήσεις να καινούργιες εμπειρίες να έρθουν στην ζωή σου κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες ή με αυτές του συντρόφου σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ο μήνας είναι γενικότερα κινητικός και παρέχει πολλές ευκαιρίες και τώρα είναι η στιγμή που καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις στα επαγγελματικά σου, ούτως ώστε να ευνοηθείς και να ωφεληθείς ποσοτικά ή ποιοτικά μέσα από την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί βέβαια ακόμη, αλλά αυτόν τον μήνα θα μπορέσεις να δεις θετικότερες εξελίξεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ Η νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου με συμμετοχή της Αφροδίτης σαφώς σε ενεργοποιεί και σε διεγείρει σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι και τα αισθηματικά σου, που αυτόν τον μήνα προβλέπεται να πάρουν μια πολύ θετική τροπή και να ενθουσιαστείς με ένα πρόσωπο αλλά και να ενθουσιάσεις και εσύ με την σειρά σου πολύ περισσότερα από ένα! Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή ως προς τα αισθηματικά ζητήματα και δεν θα πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάρει χαμένη, είτε για να προχωρήσεις μια καινούργια γνωριμία σε κάτι πιο ζεστό, είτε για να αναθερμάνεις την σχέση που διατηρείς προσθέτοντας χαρά, παιχνίδι και επικοινωνία στην σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί και σε γεμίζει δύναμη για να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τα διλήμματα που σε απομυζούν ψυχικά αυτή την περίοδο. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από το πώς πρέπει να αντιδράσεις στα ερεθίσματα που δέχεσαι και να βάλεις το μυαλό σου και τις σκέψεις σου σε τάξη χωρίς να σε εμποδίζει η ανασφάλεια, αν και βέβαια βιάζεσαι να δράσεις πάνω σε θέματα που άπτονται της καριέρας σου και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις προθεσμίες και χρονοδιαγράμματα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πάνω στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με πιο αργούς, ήρεμους και κυρίως αποτελεσματικούς ρυθμούς. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον εαυτό σου, τις αποφάσεις σου και την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην ζωή σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να μην νιώθεις τόσο σίγουρος για τον σταθερό σου σύντροφο ή με αφορμή την στάση ενός σημαντικού σου συνεργάτη, πράγμα που φέρνει εντάσεις και θα χρειαστεί να συζητήσεις λογικά και ψύχραιμα ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Με την αναδρόμηση του Κρόνου φρόντισε να αξιοποιήσεις το επόμενο διάστημα για να βεβαιώσεις ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε βοηθά να καταπολεμήσεις φόβους και βαθιές σου ανασφάλειες κοιτώντας ευθέως στον καθρέφτη, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Πολλά πράγματα μπορούν να ξεκαθαρίσουν αυτόν τον μήνα στα επαγγελματικά σου και οι συνεργασίες σου με συγκεκριμένα πρόσωπα πιθανώς να αλλάξουν μορφή ή να γίνουν ξεκαθαρίσματα τέτοιας φύσης που φέρνουν καινούργια πρόσωπα στην θέση των παλιών. Σαφώς είναι μια περίοδος που πολλά αποκαλύπτονται και οι κρυφοί σου ανταγωνιστές εμφανίζονται για να τους βάλεις στην θέση που τους αξίζει. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά, αν και αυτόν τον μήνα μπορεί να έχεις την τάση να κάνεις κάποια έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα ευχάριστα.

ΕΡΩΤΙΚΑ Μπορεί να σε απασχολούν τα καθημερινά, οι δουλειές σου και τα χρήματα, αλλά μαζί με όλα αυτά υπάρχει αρκετός χώρος αυτόν τον μήνα για να σε απασχολήσουν και τα αισθηματικά σου θέματα, τα οποία τονίζονται με διάφορους τρόπους, είτε βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, είτε είσαι μόνος, καθώς η περίοδος φέρνει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου και η ερωτική σου επιθυμία αυξάνεται κατακόρυφα. Μια μοιραία σχέση δημιουργεί θέματα στην καθημερινότητα και την ομαλή ροή της ζωής σου και αν εμπλέκεσαι σε κάτι παράλληλο, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός αυτόν τον μήνα γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης, κυρίως κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΛΕΩΝ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στις κοινωνικές σου επαφές και στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα ζωντανεύουν ξανά οι σχέσεις και οι επαφές με φίλους. Μια καινούργια γνωριμία που θα σου δώσει μεγάλη χαρά προβλέπεται μέσα σε αυτό το διάστημα. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο , αν και βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις να συντονιστείς και να ακολουθήσεις συγκεκριμένες χρονικές ή ποιοτικές κατευθύνσεις που σου έχουν δοθεί.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις στα επαγγελματικά σου και στην καριέρα σου, με δύναμη και αποφασιστικότητα. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, τα απωθημένα, τους φόβους σου και τους κρυφούς σου εχθρούς και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία ή να εντοπίσεις και να αναλάβεις δράση σε σχέση με αόρατες απειλές.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να ξυπνάνε φόβοι που νόμιζες ότι τους είχες αφήσει πίσω σου και οι αμφιβολίες σου βρίσκουν τρόπο να επηρεάζουν την καθημερινότητα, την υγεία σου ή και την απόδοσή σου στην δουλειά. Με την αναδρόμηση του Κρόνου είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το πλαστικό χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα δημιουργεί την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να κυνηγήσεις πιο έξυπνα στόχους και φιλοδοξίες σου και μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα σε φορτίζει με άγχος, κούραση και τρέξιμο στην δουλειά και την καθημερινότητά σου και σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχοσωματική σου κατάσταση, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Με τον Άρη να μετατοπίζεται αυτόν τον μήνα στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών, αναμένεται ένα δραστήριο και ιδιαίτερα κινητικό διάστημα με πολλές και σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες σου δίνουν ταυτόχρονα και την ευκαιρία να προωθήσεις την ατζέντα σου και τις ιδέες σου. Η νέα Σελήνη και ο Ερμής από τους Διδύμους σε διευκολύνουν να περάσεις τις απόψεις και τις αντιλήψεις σου, ενώ η Πανσέληνος μπορεί να φέρει ανατροπές.

ΕΡΩΤΙΚΑ Μια ευχάριστη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδος αρχίζει για τα αισθηματικά σου, ο κοινωνικός σου κύκλος εμπλουτίζεται από ενδιαφέρουσες γνωριμίες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μεγαλώνει. Το διάστημα αυτό ευνοεί μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να αρχίζει φιλικά ή με ένα αδιόρατο φλερτ αλλά στην πορεία να αλλάξει και να γίνει κάτι πιο ζεστό και ερωτικό, ενώ σίγουρα όσον αφορά την σταθερή σχέση σου, εφόσον είσαι σε δέσμευση, η περίοδος έχει πάθος και ένταση που μπορεί να είναι καλώς εννοούμενη αν είναι ερωτική, αλλά μπορεί και να χρειάζεται προσοχή, αν θέλεις ή αν επιβάλλεται να γίνουν ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στην δημόσια εικόνα σου και σου δίνει αφορμές για να εστιάσεις σε πολλαπλά θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από συγκεκριμένες κινήσεις και επικοινωνίες στην επαγγελματική αρένα, αν και βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις οικονομικές ή άλλου είδους προθεσμίες.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις γύρω από νομικά θέματα ή να ασχοληθείς πιο εμπεριστατωμένα και ουσιαστικά με θέματα που έχουν να κάνουν με ανώτερες σπουδές, σεμινάρια και γνώση. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες σου, αλλά και με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους σου και τις ευχάριστες επαφές και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι δημιουργικός και έτοιμος να αναλάβεις δράση στον αισθηματικό τομέα, ενώ παράλληλα έχεις την ανάγκη να διασφαλίσεις ότι όλα πηγαίνουν καλά σε θέματα παιδιών. Με την αναδρόμηση του Κρόνου θα προκύψουν και θα επανεμφανιστούν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης,

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς επαγγελματικά και να καταστρώσεις καλύτερα σχέδια και πλάνα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα αναστατώνει θετικά την ερωτική σου ζωή καθώς κάποιος αρχίζει να σε φλερτάρει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Μια περίοδος με σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή ξεκαθαρίζοντας τα κακώς κείμενα αρχικά για να μπορέσεις να στρώσεις τον δρόμο καλύτερα. Είναι μια ιδανική περίοδος για να επιτύχεις στόχους, να προβάλεις το όνομά σου και την αξία σου και να επεκτείνεις τις αρμοδιότητές σου ή την επιρροή σου σε σφαίρες που μέχρι τώρα ήταν κάπως μακρινές.

ΕΡΩΤΙΚΑ Αποκαλύψεις και εκπλήξεις έχει για τα αισθηματικά σου αυτός ο μήνας, υπάρχουν αρκετά που συμβαίνουν βέβαια και σε απασχολούν στα επαγγελματικά σου, αλλά και το προσωπικό σου κομμάτι παίρνει μπρος και κινείται αυτόν τον μήνα μέσα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενός προσώπου που δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Ο τρόπος του αλλά και η θέση του σε εμπνέου και δεν αφήνεις την ευκαιρία να σε προσπεράσει. Ο Κρόνος που παραμένει σταθερός απέναντί σου βέβαια σε ωθεί στο να θέλεις κάτι σταθερό και ουσιαστικό, οπότε λογικά δεν θα εξέταζες μια περίπτωση που φαίνεται εξαρχής ότι δεν έχει μέλλον.

ΖΥΓΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί και σε κάνει να αρχίζεις να αλλάζεις τις απόψεις και την κοσμοθεωρία σου γενικότερα και ειδικότερα σε βοηθά να προσεγγίσεις με μια πιο θετική και όχι αγχωμένη διάθεση θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές ή με νομικά ζητήματα. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από την κατεύθυνση που θέλεις να πάρει η ζωή σου, αν και βιάζεσαι να δράσεις γιατί σε αγχώνει η επίδραση που μπορεί να έχουν οι ανάγκες των άλλων στις δικές σου αποφάσεις.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα και ιδιαίτερα σε σχέση με εκκρεμότητες και δοσοληψίες με τρίτα πρόσωπα. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την δημόσια εικόνα σου, την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις τα θέλω σου και τους στόχους σου..

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να συνειδητοποιείς ότι το παρελθόν σου δεν έχει σταματήσει ακόμη να σε επηρεάζει έως ότου καταφέρεις να αντιληφθείς τις πραγματικές αιτίες. Με την αναδρόμηση του Κρόνου σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σου φέρνει ενθουσιασμό και προσπαθείς να υλοποιήσεις μια ιδέα που έχει να κάνει με ταξίδια ή με σπουδές πάνω σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα σε φορτίζει με θέματα σπιτιού και οικογενείας και με ευθύνες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Αποκαλύψεις και ανατροπές φέρνει ο μήνας στα επαγγελματικά σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Το κλίμα θα ξεκαθαρίσει όμως και η διαδικασία είναι θετική γιατί οδηγεί σε εντοπισμό και διόρθωση όλων αυτών των πραγμάτων που δεν λειτουργούν καλά και που κρατάνε την αποδοτικότητά σου πίσω και σε απομακρύνουν από την επιτυχία και την άνοδο.

ΕΡΩΤΙΚΑ Είναι μια περίοδος που σε βοηθά να αντιληφθείς και να καταλάβεις διαφορετικά τις ανάγκες που έχεις στον αισθηματικό τομέα, όπως επίσης και να συνειδητοποιήσεις το ότι ο σύντροφος ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να αντιλαμβάνεται και αυτός διαφορετικά τα πράγματα. Μπορείς λοιπόν αυτόν τον μήνα να περιμένεις μια διαφορετική στάση και αντιμετώπιση από σένα στο θέμα των σχέσεων, πράγμα που από μόνο του θα φέρει και διαφορετικά γεγονότα και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν υπάρχουν προστριβές και εντάσεις με το ταίρι σου, από τα μέσα του μήνα και μετά το σκηνικό αλλάζει και τα πράγματα γίνονται πιο παθιασμένα και γλυκά, ενώ αν είσαι μόνος, υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες με πρόσωπα από μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στο να διαχειριστείς καλύτερα και πιο εύκολα θέματα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση των οικονομικών σου ή την σχέση σου με τον σταθερό σου σύντροφο. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο κυβερνήτης σου από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις που θα βάλουν σε άλλη τροχιά τα οικονομικά σου και την γενικότερη διαχείριση που κάνεις στους πόρους σου, αν και βιάζεσαι να δράσεις γιατί αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις να τακτοποιήσεις πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, πράγμα που δεν σε βοηθά φυσικά και δεν σου δίνει την απαραίτητη ψυχραιμία που απαιτεί αυτό το διάστημα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σταθερή σου σχέση στα προσωπικά ή με μια σημαντική σου συνεργασία στα επαγγελματικά. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την κοσμοθεωρία που εφαρμόζεις στην ζωή σου, με θέματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο και με την επαφή σου με εξωτερικό ή με τις ανώτερες σπουδές σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να θέλεις να εκφράσεις τον εαυτό σου, τις ιδέες και τις απόψεις σου με τρόπο όμως κάπως απόλυτο, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή να φέρει αποκαλύψεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Με την αναδρόμηση του Κρόνου θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς επισταμένως με τα οικονομικά σου και να σκεφτείς ίσως μια σημαντική επένδυση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα σε κάνει πιο διαδραστικό και ομιλητικό με το περιβάλλον σου και εκφράζεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, πράγμα που μπορεί όμως να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς και ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που σε απασχολεί αυτόν τον μήνα περισσότερο από ό,τι συνήθως και τώρα καλείσαι να βάλεις σε τάξη τα έσοδα και τα έξοδά σου και να διαμορφώσεις μια καθαρή εικόνα και εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί. Στα επαγγελματικά σου θέματα, η περίοδος φέρνει εντάσεις και προστριβές με συνεργάτες, φρόντισε να κινηθείς ψύχραιμα και λογικά.

ΕΡΩΤΙΚΑ Ένας δυνατός και άκρως παθιασμένος μήνας που βάζει φωτιά στην ερωτική σου ζωή καθώς τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να εκδηλώσεις πλήρως τις προσωπικές σου ανάγκες και να βρεις ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Ο αισθηματικός τομέας γίνεται πεδίο δράσης και διεκδίκησης και παρότι ο Κρόνος μπορεί ακόμη να εμποδίζει την δημιουργία μιας νέας κατάστασης μέσα από μια καινούργια γνωριμία, οι επαφές με πρώην μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα και να γευτείς απολαύσεις χωρίς δεσμεύσεις. Αν είσαι σε δέσμευση, τότε σίγουρα ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας κάτω από τα σκεπάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί σε σχέσεις και συνεργασίες και νιώθεις τώρα ότι μπορείς να επενδύσεις σε σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα περνάει απέναντί σου και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από μια σημαντική μετακίνηση που μπορεί α χρειαστεί να κάνεις λόγω δουλειάς ή για μια σημαντική συμφωνία που θέλεις να κλείσεις, αν και βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι, κάτι που φυσικά δεν βοηθάει.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις γύρω από καθημερινά θέματα και μπορείς να τακτοποιήσεις απλά και πρακτικά τις υποχρεώσεις σου αυτό το διάστημα, αν και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ως προς την υγεία σου και την ψυχοσωματική σου ισορριοπία. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τις οικονομικές σου δοσοληψίες, αλλά και στην βαθύτερη επαφή (ψυχική και σωματική) με τον σύντροφο και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να τονίζεται αυτό το διάστημα η ανάγκη σου για υλική ασφάλεια και να θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, αλλά και στους άλλους την πραγματική σου αξία. Με την αναδρόμηση του Κρόνου το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν θλίψη, πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε ενεργοποιεί δυναμικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά σου θέματα και σε οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες βρίσκονται σε μεταβατική φάση αυτόν τον μήνα και κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει ή να ανανεωθεί πλήρως μια παλιά κατάσταση με αποτέλεσμα να δοθεί νέα πνοή τόσο στην καθημερινότητα της εργασίας σου όσο και στα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μια κάποια προσοχή αυτή την περίοδο.

ΕΡΩΤΙΚΑ Σημαντικός μήνας για τις σχέσεις και την αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα διαμορφώνονται νέες συνθήκες, πιο γόνιμες και θετικές, και μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Η επικοινωνία με τον σύντροφο θα λύσει πολλά θέματα και θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά, συναισθηματικά αλλά και σαρκικά. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να μην ασχολείσαι τόσο πολύ με τα επαγγελματικά σου ΄με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στην καθημερινότητά σου και σε βοηθά να διεκπεραιώσεις υποθέσεις, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες με εύκολο και ευχάριστο τρόπο. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από τις υποθέσεις και τα θέματα που σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο, αν και βιάζεσαι να δράσεις γιατί αγχώνεσαι ότι δεν θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα και τις ουσιαστικές ανάγκες που υπάρχουν στο σπίτι και την οικογένεια.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια και να διεκδικήσεις το δικαίωμα της ελευθερίας που χρειάζεσαι για να είσαι ο εαυτός σου χωρίς περιστροφές. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την προσωπική σου σχέση και με τις συνεργασίες σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στο ζώδιό σου με αποτέλεσμα να έχεις την ανάγκη να αλλάξεις μια σημαντική παράμετρο στην ζωή σου στο τώρα και να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να τις ανέβαλλες μέχρι τώρα, αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα να το κάνεις, ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Με την αναδρόμηση του Κρόνου θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε φορτίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και την εργασία σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 22 του μήνα σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, παρότι θα χρειαστεί όμως μια κάποια ψυχραιμία και λογική, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ο μήνας δεν θα σε αφήσει να ξεκουραστείς μιας και αυτή την περίοδο είσαι γεμάτος ευθύνες και υποχρεώσεις τόσο στην επαγγελματική σου όσο και στην προσωπική σου ζωή (μήπως τα επαγγελματικά έχουν γίνει πολύ προσωπικά τελικά;), πράγμα που μπορεί να σε στρεσάρει (καλό είναι να προσέξεις την υγεία σου), αλλά στο τέλος έχεις την επιτυχία και τα χρήματα που θέλεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από δουλειά, ευθύνες, υποχρεώσεις και τρεξίματα, αλλά μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, το σύμπαν καταφέρνει να σε προλάβει και σε γεμίζει με ένα ερωτικό συναίσθημα που εκδηλώνεται μέσα από ένα πρόσωπο που συναντάς ακριβώς στην καθημερινότητά σου, στο τρέξιμό σου και στα πρέπει σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στην καθημερινότητά σου, σε κάνει πιο δημιουργικό και εκφραστικό και σε σπρώχνει να ασχοληθείς με το φλερτ και το προσωπικό σου κομμάτι με μεγαλύτερη όρεξη. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από ένα αισθηματικό ζήτημα, να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή και να ασχοληθείς με ένα χόμπι σου, Είναι σημαντικό να μην βιάζεσαι αυτές τις μέρες και να λειτουργείς ψύχραιμα και εμπεριστατωμένα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου. Φρόντισε να αποφύγεις να δημιουργήσεις εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με την δουλειά σου αλλά και με την υγεία σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά, όπου χρειάζεται.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να νιώθεις κάπως αποσυντονισμένος, όχι ο εαυτός σου και να αυξάνονται φόβοι και ανασφάλειες με αφορμή απλά, καθημερινά γεγονότα ή με ευθύνες που παρουσιάζονται στην δουλειά σου. Με την αναδρόμηση του Κρόνου καλείσαι να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε γεμίζει ενθουσιασμό και τώρα θέλεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα φέρνει φόρτο εργασίας και δεν αποκλείεται να φέρει και αποκαλύψεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Είναι μήνας κατά τον οποίο πρέπει να είσαι προσεκτικός στα επαγγελματικά σου καθώς γίνονται πολλές υπόγειες κινήσεις που εσύ ακόμη δεν βλέπεις και δεν έχεις εντοπίσει, αλλά στην πορεία του μήνα θα ξεσπάσουν γεγονότα και εσύ θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και δημιουργικός ώστε να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται.

ΕΡΩΤΙΚΑ Ένας απίθανος μήνας γεμάτος ανανέωση ερωτική και συναισθηματική που σου δίνει το ελεύθερο να κυνηγήσεις το ιδανικό σου στον έρωτα και την αγάπη. Μια φιλική σου σχέση μπορεί να γίνει πιο ερωτική, μια νέα γνωριμία σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, μια απρόσμενη κίνηση από τον σύντροφο αναταράσσει θετικά τα λιμνάζοντα ύδατα της σχέσης. Δεσμευμένος ή αδέσμευτος, μην χάσεις αυτή την περίοδο καμία ευκαιρία για να ζήσεις τον έρωτα σε κάθε του μορφή.

ΙΧΘΥΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και τώρα μπορείς να θέσεις τις βάσεις για να εξελιχθούν καλύτερα οι υποθέσεις σου. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από το πώς πρέπει να κινηθείς με τα δικά σου πρόσωπα ή να σκεφτείς μια συμφωνία που αφορά την ακίνητη περιουσία σου. Μην βιαστείς να συμφωνήσεις όμως σε κάτι που δεν σε ικανοποιεί οικονομικά.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις στην καθημερινότητά σου, γίνεσαι πιο κινητικός αλλά και πιο επιβλητικός και άμεσος με τους ανθρώπους γύρω σου και έχεις την ανάγκη να διοχετεύσεις την ενέργειά σου για να μην βραχυκυκλώσεις. Προσοχή σε ατυχήματα εξαιτίας βιασύνης και απροσεξίας. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα παιδιά σου, τα δημιουργικά σου σχέδια, τα χόμπι σου αλλά και τα αισθηματικά σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε αίτημα, φλερτάροντας με την αισιοδοξία.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να εστιάζεσαι στα μελλοντικά σου σχέδια, στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου ενώ παράλληλα μπορείς εύκολα να βρεις πρόσωπα που σε βοηθάνε να πετύχεις τους στόχους που έχεις αυτόν τον καιρό στην ατζέντα σου. Με την αναδρόμηση του Κρόνου όμως επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και βλέπεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε ενεργοποιεί και θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στο σπίτι, με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, κάνεις καινούργιες γνωριμίες και σταθεροποιείς τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα έχεις παρατηρήσει ότι αλλάζουν σταδιακά κάποια πράγματα στο εργασιακό σου χώρο και αυτές οι αλλαγές να σε έχουν επηρεάσει ψυχολογικά, πράγμα που αντικατοπτρίζεται και στην απόδοσή σου. Καλό θα ήταν να φροντίσεις να είσαι πιο αποτελεσματικός, ήρεμος και αποδοτικός στην εργασία σου αυτόν τον μήνα.

ΕΡΩΤΙΚΑ Η σχέση με το ταίρι αυτόν τον μήνα γίνεται πιο ζεστή, έρχεστε πιο κοντά και μπορείτε μαζί να απολαύσετε και να ανταλλάξετε συναισθήματα αγάπης και έρωτα. Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι μαζί όλο και πιο συχνά με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει αυτόν τον μήνα ακόμη και σε συζητήσεις περί συμβίωσης ή να αρχίσετε να περνάτε ο ένας περισσότερο χρόνο στο σπίτι του άλλου. Για τους αδέσμευτους ο μήνας φέρνει επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν.

ΠΗΓΗ/astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments