Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί στη λίστα τριών ιταλικών ομάδων

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί στη λίστα τριών ιταλικών ομάδων

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αγιούμπ ελ Κααμπί έκανε αίσθηση τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τρεις ομάδες της Serie A τον έχουν στο ραντάρ τους

Ο πρώτος σκόρερ του Europa Conference League, με τα έντεκα γκολ στα νοκ άουτ και το τέρμα που χάρισε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό στον τελικό, Αγιούμπ ελ Κααμπί, αναπόφευκτα έκανε αίσθηση με τις επιδόσεις του σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο 30χρονος Μαροκινός έγινε πρωταγωνιστής σε αφιερώματα πριν και μετά τον τελικό, με το Calciomercato να σκιαγραφεί το προφίλ του μέσα από ένα εκτενές κείμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Europa Conference League (@europacnfleague)

Εκτός των βιογραφικών στοιχείων και των πεπραγμένων του όμως, η ιταλική ιστοσελίδα είχε και ρεπορτάζ για το μέλλον του διεθνή επιθετικού, του οποίου το συμβόλαιο με τους “ερυθρολεύκους” λήγει στις 30 Ιουνίου.

“Πάνω του υπάρχουν βλέμματα από διάφορες ισπανικές και γαλλικές ομάδες και σύμφωνα με όσα έχει μάθει το Calciomercato.com, το όνομά του βρίσκεται και στη λίστα διαφόρων ομάδων της Serie A, της Μπολόνια, της Τζένοα και της Τορίνο μεταξύ άλλων. Γιατί αν έχει το γκολ στο αίμα του, δεν είναι ποτέ αργά στο ποδόσφαιρο”, αναφέρει το σχετικό απόσπασμα.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Αυγουστάκης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments