Αθλητισμός

Περιστέρι – Ολυμπιακός: Ένταση με τον προπονητή των Ερυθρόλευκων

Περιστέρι – Ολυμπιακός: Ένταση με τον προπονητή των Ερυθρόλευκων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League κάνοντας το 2-0 επί του Περιστερίου μετά την εκτός έδρας νίκη του με 84-71, σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν έκανε δηλώσεις ο Μπαρτζώκας επειδή τον έβριζαν οι οπαδοί

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League κάνοντας το 2-0 επί του Περιστερίου μετά την εκτός έδρας νίκη του με 84-71, σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο αγώνας είχε μόλις ολοκληρωθεί, οι Ερυθρόλευκοι είχαν πάρει τη νίκη και ο προπονητής τους ετοιμαζόταν για τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση. Δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ, όμως, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων του φώναζαν διάφορα.

Έτσι, ο Μπαρτζώκας έφυγε για τα αποδυτήρια και στη συνέχεια δεν πήγε ούτε στη συνέντευξη Τύπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που είχε από τους οπαδούς του Περιστερίου. Αυτό ήταν το σχόλιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη σιωπή του προπονητή.

Γενικά, πάντως, υπήρχε ένταση στο Περιστέρι, οπαδοί του οποίου επιτέθηκαν φραστικά και στους Κώστα Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, όπως και στον Sports Director της ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments