Αθλητισμός

Ποια τα δεδομένα για την ΑΕΚ και τον Λουίς Πέρεθ!

Ποια τα δεδομένα για την ΑΕΚ και τον Λουίς Πέρεθ!

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO//Στην Ισπανία ενέπλεξαν το όνομα της ΑΕΚ με τον Λουίς Πέρεθ για ένα ακόμα μεταγραφικό παζάρι, λέγοντας ότι ο 29χρονος Ισπανός μπακ της Βαγιαδολίδ είναι στη λίστα της.

Τι δήλωσε ο Λουίς Πέρεθ

Στην Ισπανία ενέπλεξαν το όνομα της ΑΕΚ με τον Λουίς Πέρεθ για ένα ακόμα μεταγραφικό παζάρι, λέγοντας ότι ο 29χρονος Ισπανός μπακ της Βαγιαδολίδ είναι στη λίστα της.

Ο Ισπανός μπακ μιλώντας στο ισπανικό deporpress, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το μέλλον του και τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνει. Ο δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός ανέφερε ότι η πρόθεσή του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο με τη Βαγιαδολίδ, που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ είναι πρόθυμος να καθίσουν οι δύο πλευρές και για νέο συμβόλαιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

“Πάντα έλεγα ότι όταν υπογράφω ένα συμβόλαιο είναι για το εκπληρώνω, όπως έκανα και στην Τενερίφη. Είμαι χαρούμενος στο κλαμπ και νιώθω εκτίμηση από όλους. Θέλω να το τελειώσω (σ.σ. το συμβόλαιο).

Και αν καθίσουμε ξανά να το ανανεώσω θα είμαι πρόθυμος να το κάνω. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο και η πρόθεσή μου είναι να ανανεώσω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουίς Πέρεθ.

Πηγή: sport24.gr//Θωμάς Τζουβάρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments