Ελλάδα

Σοκ στα Λιόσια: Κεφάλι και πόδια εντοπίστηκαν σε κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι με το απανθρακωμένο πτώμα

Σοκ στα Λιόσια: Κεφάλι και πόδια εντοπίστηκαν σε κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι με το απανθρακωμένο πτώμα

Πηγή Φωτογραφίας: [369944] ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΗ ΣΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Συναγερμός στην Αστυνομία

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε αυλή στα Άνω Λιόσια. Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της τραγωδίας, σε κάδο απορριμμάτων, εντοπίστηκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι και πόδια τα οποία εικάζονται ότι ανήκουν στον ηλικιωμένο.

Τα ανθρώπινα μέλη τα έχουν παραλάβει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και τα έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν όντως ανήκουν στον άνδρα.

20 ημέρες ήταν νεκρός ο άνδρας

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πεθάνει εδώ και περίπου 20 ημέρες ενώ ο 59χρονος γιος του, ο οποίος προσήχθη, ομολόγησε πως τον έκαψε υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι Αρχές ειδοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 31/5 καθώς αναδυόταν δυσοσμία από τη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, τη Δευτέρα 27/5 ή την Τρίτη 28/5 ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, κάποιοι επισημαίνουν ότι είχε κληθεί η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε εκεί το πυροσβεστικό όχημα, εκείνος την είχε σβήσει και εκείνοι έφυγαν χωρίς να κάνουν έλεγχο.

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στη συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος, γεννημένος το 1965, αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στη συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή. Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα.

Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Από τις Αρχές εξετάζεται αν ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια και μετά του έβαλε φωτιά ο 59χρονος ή αν τον σκότωσε ο 59χρονος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments