Τεχνολογία

Apple TV: Έρχεται και στα Android κινητά

Apple TV: Έρχεται και στα Android κινητά

Πηγή Φωτογραφίας: Apple TV

Αν και δεν αναφέρεται ρητά, υπονοείται ότι η Apple TV+ θα έρθει τελικά στα Android smartphones.

Η Apple φαίνεται πως σχεδιάζει να φέρει την εφαρμογή Apple TV Plus και σε κινητά Android.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αγγελία εργασίας στον ιστότοπο της Apple, ο τεχνολογικός κολοσσός αναζητά έναν μηχανικό λογισμικού Android για να ενταχθεί στην ομάδα της εφαρμογής Apple TV για «το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική μιας εξελιγμένης εφαρμογής».

Αν και δεν αναφέρεται ρητά, υπονοείται ότι η Apple TV+ θα έρθει τελικά στα Android smartphones.

Αυτή η επέκταση θα επιτρέψει στους χρήστες του Android να απολαμβάνουν προγράμματα του Apple TV+, όπως το Ted Lasso και το Severance, καθώς και άλλο streaming περιεχόμενο.

Η κίνηση αυτή μπορεί να αποτελέσει βασικό μοχλό για την επέκταση της βάσης χρηστών και την αύξηση των εσόδων της Apple, δεδομένου ότι, ενώ η Apple κυριαρχεί στην αγορά smartphones των ΗΠΑ, το Android κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως.

Με πάνω από 3 δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως να λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα της Google, το Apple TV+ δυνητικά μπορεί να αξιοποιήσει ένα τεράστιο κοινό.

Πάντως, δεν θα ήταν η πρώτη επέλαση της Apple σε άλλες περιοχές.

Η εφαρμογή Apple TV+ κοσμεί ήδη συσκευές όπως το Roku, το PlayStation και τα Amazon Fire Sticks. Είναι επίσης διαθέσιμη σε συσκευές Google Chromecast και σε smart tv με Android. Έτσι, μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Android δεν θα ήταν μια πλήρης απόκλιση από το προηγούμενο.

Η άφιξη της εφαρμογής TV+ σε smartphones Android θα ήταν μια σημαντική αλλαγή για την Apple. Πιθανόν να είναι το πρώτο ντόμινο που θα πέσει, οδηγώντας ενδεχομένως σε άλλες υπηρεσίες της Apple που θα επιχειρήσουν να βγουν στην ελεύθερη αγορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments