Lifestyle

Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Νίνο με το Μέχρι Τέλους – Στην οροφή το λάβαρο με το 7ο αστέρι

Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Νίνο με το Μέχρι Τέλους – Στην οροφή το λάβαρο με το 7ο αστέρι

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ ERT | Basket League

Ο γνωστός τραγουδιστής τραγουδάει την μεγάλη του επιτυχία.

Είναι το hit της σεζόν. Είναι το τραγούδι που ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον Νίνο και εκείνος το έγραψε, το τραγούδησε και το… απογείωσε και έκανε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ξεσηκωθούν με τον ρυθμό. Ο Νίνο βρέθηκε στη φιέστα του τριφυλλιού και τραγούδησε τη μεγάλη αυτή επιτυχία που έχει συνδυαστεί με τον ΠΑΟ και έχει γίνει viral στα social media.

Πριν από το παιχνίδι των πλέι οφ της Basket League με τον Άρη οι πρωταθλητές Ευρώπης γιόρτασαν με τον κόσμο τον τίτλο που κατέκτησαν πριν από λίγες ημέρες στο Βερολίνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.Το λάβαρο που απεικονίζει τον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα, από την απομονή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βερολίνο είναι πλέον στη θέση του. Ένα συναίσθημα που είχε πολλά χρόνια νια νιώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είναι ξανά στην κορυφή!

Υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού από 18.000 φίλους της ομάδας, το λάβαρο πήρε τον δρόμο του για τον… ουρανό του γηπέδου, δίπλα σε εκείνα του Παρισιού, της Θεσσαλονίκης, της Μπολόνια, της Αθήνας, του… άλλου Βερολίνου και της Βαρκελώνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments