Lifestyle

Μαρία Καρλάκη: «Δοξάζω τον Θεό που ο πατέρας του παιδιού μου δεν είναι στη ζωή μας»

Μαρία Καρλάκη: «Δοξάζω τον Θεό που ο πατέρας του παιδιού μου δεν είναι στη ζωή μας»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@karlaki_maria)

Η αναφορά στην προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Μαρία Καρλάκη και μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική της ζωή και την απόφασή της να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα του παιδιού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Karlaki (@karlaki_maria)

«Δεν έχω πληγωθεί καθόλου που δεν υπάρχει επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού μου. Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία! Που, από τη στιγμή που είναι έτσι όπως είναι, αυτό το πράγμα που λέγεται άνθρωπος δεν είναι στη ζωή μας».

«Δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά ούτε σε μένα αλλά ούτε και στον γιο μου. Αν είχα δηλαδή τέτοια συμπεριφορά συνέχεια, θα πέθαινα από αρρώστια, δεν γίνεται. Γλίτωσα από την εντατική στο παρά πέντε. Θέλω να πω ότι με γλίτωσε που δεν ήρθε στη βάφτιση, μεγαλώνω το παιδί μου με ηρεμία».

«Όταν αναγνωρίζεις κάτι, πρέπει να τηρείς και τις υποχρεώσεις σου. Δεν μπορούσε να τηρήσει οικονομικά τις υποχρεώσεις γιατί δεν έχει πληρώσει ούτε τη γέννα! Δεν μπορούσε, όλα καλά, δεν πειράζει. Μπορεί και να μην μπορεί ο άνθρωπος. Νομίζω πως, αυτό που πέρασα, δεν αξίζει ούτε στον χειρότερο μου εχθρό. Πέρασα κάτι πάρα, μα πάρα, πολύ δύσκολο και δοξάζω τον Θεό κάθε μέρα που δεν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments