Lifestyle

Παπανώτας για Μαγγίρα: «Δεν θα έκανα παρέα ποτέ μαζί της»

Παπανώτας για Μαγγίρα: «Δεν θα έκανα παρέα ποτέ μαζί της»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@dimitrispapanotas)

Πύρινος ο λόγος του σχολιάζοντας την παρουσιάστρια αλλά και τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μακαλιά

Τον Δημήτρη Παπανώτα υποδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο αποψινό After Dark.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον θέσει εκτός ευρωψηφοδελτίου και υποστηρίζει ότι στις εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές υπήρξαν παρατυπίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas)

«Όποιος με έχει παρακολουθήσεις ξέρει ότι πάντα είχα άποψη στα πολιτικά πράγματα και η άποψή μου ήταν προς την προοδευτική κατεύθυνση γιατί θεωρώ πως υπάρχουν δύο παρατάξεις, η προοδευτική και η συντηρητική».

«Όταν σέβεσαι τις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν κάνεις τον μικρό δικτάτορα στο κόμμα σου. Η αποπομπή ενός ανθρώπου που έχει ψηφιστεί από τον κόσμο θα έπρεπε να είναι μία συλλογική διαδικασία».

Αναφέρθηκε ακόμα στη δήλωση του για τις γυναίκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και κόστισε τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο, υποστηρίζει ότι παραποιήθηκε σκοπίμως και ότι δεν είναι η πρώτη φορά δέχεται επίθεση.

«Όχι δεν έχω αναθεωρήσει αφορούσε εντελώς συγκεκριμένα πράγματα. Όποιος ξέρει Ελληνικά και ήταν χιλιάδες οι άνθρωποι που μου είπαν “μα τι είπες;”».

Ο δημοσιογράφος απάντησε ακόμα για όλες τις κόντρες που έχουν προκύψει με πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Όποιος μου έχει κάνει ζημιά με ένα τόσο δα “συγγνώμη” έχει τελειώσει το ζήτημα. Κόντρες από την πλευρά μου δεν υπάρχουν. Από την απέναντι πλευρά υπάρχουν κόντρες που έχουν στόχο να με κοντύνουν. Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας, δεν είμαι ένας πανελίστας, είμαι μια προσωπικότητα των μίντια καταξιωμένη και αυτό ενοχλεί ειδικά κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα. Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι ότι αν κάνω μηνύσεις θα πάρω δυο πολυκατοικίες με την κακοποίηση των δηλώσεών μου – βγήκαν διάφορες κυρίες και έλεγαν για κρυμμένο μισογυνισμός”. Το σκέφτηκα για να προστατευτώ σε ένα κανιβαλιστικό, μιντιακό περιβάλλον. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει έτσι για εμένα και τι πορεία έχει η ίδια;».

Στο παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» σχολίασε αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα ανάμεσά, ανάμεσα την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, για τους οποίους ήταν καταπέλτης.

«Ποια είναι η κυρία; Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι».

«Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μία δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ».

Στο Εξομολογητήριο Σεξ, φαγητό, ύπνος. Με ποια σειρά τα κατέταξε;

Ποιος είναι ο πιο παράξενος τρόπος που χώρισε; «Έχω χωρίσει χωρίς να έχω χωρίσει…» είπε και αμέσως μετά ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε εξηγήσεις.

«Θα αντάλλαζα την καριέρα μου με αυτή του κτηνιάτρου και κακώς την άφησα» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση;

Με ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο δεν θα μπορούσε να κλειστεί ούτε για δέκα λεπτά στο ασανσέρ;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments