Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Πολιτικά χυδαίο οι Κασσελάκης – Ανδρουλάκης να επιτίθενται στο 41% [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Πολιτικά χυδαίο οι Κασσελάκης – Ανδρουλάκης να  επιτίθενται στο 41% [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: Αλαζόνας ο Κασσελάκης – Είμαι βέβαιος ότι κάτι θέλει να κρύψει στο πόθεν έσχες

Πολιτική χυδαιότητα είναι, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, να τα βάζουν οι Κασσελάκης – Ανδρουλάκης με το 41% που ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, παραχωρώντας τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ, ο υπουργός Υγείας τόνισε αναφερόμενος στο 41% της ΝΔ πως «εκνευρίζομαι με αυτό που λένε για το 41%. Δηλαδή θα απολογηθούμε γιατί μας ψήφισε ο κόσμος; Αυτοί που μας έδωσαν την πλειοψηφία του 41% θα πρέπει να ντρέπονται που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη; Αυτό είναι μια υπεροψία από την πλευρά αυτών που το υποστηρίζουν, όχι από εμάς. Δηλαδή το 41% πρέπει να ζητήσει την άδεια του Κασσελάκη ή του Ανδρουλάκη για να μας ψηφίσει; Εμείς δε λέμε πως το 41% πρέπει να μας ψηφίζει συνέχεια. Δεν έχουμε κάνει με κανέναν αποκλειστικό συμβόλαιο ψήφου. Αυτό που λένε οι Κασσελάκης και Ανδρουλάκης αρχίζει να γίνεται πολιτικά χυδαίο απέναντι στους ψηφοφόρους. Λες και ζηλεύουν. Ας πάρουν και αυτοί 41% αν μπορούν».

«Και ως προς το μείζον της αλαζονείας, εδώ ελέγχεται ο κ. Κασσελάκης», συνέχισε ο Ά. Γεωργιάδης. «Μεγαλύτερη αλαζονεία από τον Κασσελάκη που δηλώνει αυτοδύναμος και μοιράζει ήδη υπουργεία, υπάρχει; Ο Κασσελάκης έχει 14% στις δημοσκοπήσεις και μιλάει ως εάν να είναι αυτοδύναμος πρωθυπουργός. Ο Κασσελάκης δεν δίνει το πόθεν έσχες και φεύγει από τη δημοσιογράφο που του έθεσε μια ερώτηση».

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», σημείωσε ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στο πόθεν έσχες του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ. Κασσελάκης εκμεταλλεύεται ένα κενό της νομοθεσίας, αφού στο νόμο περί πόθεν έσχες ο νομοθέτης δεν σκέφτηκε ότι μπορεί ποτέ ένας τουρίστας να γίνει αρχηγός πολιτικού κόμματος. Και ο κ. Κασσελάκης πήρε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σαν τουρίστας. Ο Κασσελάκης αναβάλλει συνεχώς να παρουσιάσει πόθεν έσχες. Δεν είναι σωστό να ξέρει ο ελληνικός λαός πριν τον ψηφίσει να ξέρει πού βρήκε 1,8 εκατομμύριο ευρώ για την αγορά διαμερίσματος στο Κολωνάκι; Ο κύριος Κασσελάκης κάτι φοβάται και κάτι έχει να κρύψει. Το τι κρύβει θα το μάθουμε όταν θα γνωστοποήσει το πόθεν έσχες. Είχε δεσμευτεί πως θα έβγαζε το πόθεν έσχες μέχρι τις εκλογές. Είμαι πεπεισμένος πως ο κ. Κασσελάκης κρύβει επιμελώς κάτι, για το οποίο φοβάται!», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments