Πολιτική

Κασσελάκης: Θέλω να αλλάξω τη χώρα

Κασσελάκης: Θέλω να αλλάξω τη χώρα

Πηγή Φωτογραφίας: [369891] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

«Θα συνεχίσω ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να στείλουν μήνυμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Πρέπει ο ελληνικός λαός να στείλει ένα μήνυμα για την αλαζονεία του 41%. Είναι σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως είμαστε στον «πάτο» της Ευρώπης, γιατί «έχουμε πρόβλημα στο πολιτικό μας σύστημα» και χρειαζόμαστε «μια νέα σχέση πολιτικών και πολιτών».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει αυτόνομος και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα είναι αυτοδύναμος στις επόμενες εθνικές εκλογές».

«Ζητώ ο κόσμος να κάνει την ανατροπή, γιατί η κυβέρνηση είπε ψέματα πέρυσι προεκλογικά. Ψέματα για το έγκλημα των Τεμπών που γνωρίζουμε ότι υπήρχε μονταζιέρα, υπήρχε μυστική συνάντηση δύο μέρες μετά το έγκλημα για να μπαζωθεί, για να ρίξουν οστά νεκρών ανθρώπων σε χωράφια δήθεν για να ανοίξουν τον σιδηρόδρομο, που ξεκίνησαν δρομολόγια μετά από 25 μέρες», υπογράμμισε.

Και προσέθεσε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είπε «ψέματα για τις μειώσεις φόρων και ψέματα όσον αφορά το δήθεν οικονομικό θαύμα της χώρας. Τώρα ξέρουμε ότι είμαστε δεύτεροι από τον πάτο σε αγοραστική δύναμη μαζί με Βουλγαρία και δεύτερη από την κορυφή σε έμμεσους φόρους μαζί με τη Σουηδία. Ψέματα όσον αφορά τις επενδύσεις στη δημόσια υγεία, γιατί βλέπουμε ένα ΕΣΥ που καταρρέει, ενώ αποκαλούνται ‘κάφροι και ανθρωπάκια’ οι υγειονομικοί από τον υπουργό Υγείας», είπε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments