Πολιτική

Κοντογεώργης: Θετική ψήφος στη ΝΔ για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων

Κοντογεώργης: Θετική ψήφος στη ΝΔ για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τη θετική ψήφο των πολιτών για τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, διεκδικεί η Νέα Δημοκρατία: αυτό καταθέτει, μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης

Συνέντευξη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Τη θετική ψήφο των πολιτών για τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, διεκδικεί η Νέα Δημοκρατία: αυτό καταθέτει, μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης και προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να ρισκάρει σε καμία, μα καμία περίπτωση, να γυρίσουμε στο παρελθόν, να υπονομεύσει την προσπάθεια του ελληνικού λαού».

Για τον Θ. Κοντογεώργη, η χώρα πρέπει να διαθέτει διαπραγματευτική ικανότητα, αξιοπιστία στην ηγεσία και πολιτικό κεφάλαιο. Ενώ παραλλήλως αναφέρεται σε ένα θέμα που αναδεικνύει η κυβέρνηση τα τελευταία 24ωρα: Το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Προφανώς ο κ. Κασσελάκης για κάποιους λόγους δεν θέλει να εμφανίσει προεκλογικά το πόθεν έσχες του», επισημαίνει ο συνομιλητής μας καλώντας τον «έστω και τώρα, έστω και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, να το πράξει».

Η ακρίβεια και η επιστολή του πρωθυπουργού της Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι, φυσικά, δύο ακόμη θέματα της συνέντευξης. Μαζί, όμως, και άλλα ζητήματα, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και η κοινωνική Ευρώπη. Η συνέντευξη κλείνει με την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας erga.gov.gr., μέσω της οποίας ο πολίτης, η αυτοδιοίκηση, η κυβέρνηση θα μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το βαθμό προόδου κάθε έργου που κατασκευάζεται τη στιγμή αυτή στη χώρα. Με τελικό ζητούμενο, υπογραμμίζει, «να ξαναζωντανέψει η ύπαιθρος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments