Πολιτική

Μητσοτάκης: Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής η διακαναλική συνέντευξη

Μητσοτάκης: Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής η διακαναλική συνέντευξη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 11:00 της Κυριακής, θα παραχωρήσει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 9ης Ιουνίου, στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.

Στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε πολίτες στην πόλη των Χανίων.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 11:00 της Κυριακής, θα παραχωρήσει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 9ης Ιουνίου, στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.

Στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε πολίτες στην πόλη των Χανίων.

Κυρ. Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: Να μην ξανασηκώσει ποτέ στη χώρα μας κεφάλι ο λαϊκισμός των «λεφτόδεντρων»

Υπενθυμίζεται πως, περιοδεύει στην Κρήτη ο πρωθυπουργός εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο Ηράκλειο, όπου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και απηύθυνε ομιλία στους κατοίκους της πόλης.

Συνεχίζοντας τη διήμερη περιοδεία του ο πρωθυπουργός μίλησε σε συγκέντρωση στο Γεράνι του νομού Ρεθύμνου.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε «να ξορκίσουμε την αποχή. Να δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία μια ακόμα μεγάλη νίκη στις πολλές που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια μαζί» επισημαίνοντας πως η «νίκη θα έχει ευρωπαϊκό πρόσημο και όχι εθνικό πρόσημο».

«Σας είπα πάντα την αλήθεια. Δεν σας κορόιδεψα ποτέ. Σας είπα αυτά τα οποία μπορώ να κάνω και τα έκανα. Όποτε κάναμε λάθη, είχαμε το θάρρος να τα διορθώσουμε. Και σίγουρα δεν σας έταξα πράγματα τα οποία δεν μπορούν, και ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούν να γίνουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει ένας κίνδυνος τον οποίο πρέπει να αποτρέψουμε όλες και όλοι μαζί: να μην ξανασηκώσει, φίλες και φίλοι, ποτέ στη χώρα μας κεφάλι ο λαϊκισμός των «λεφτόδεντρων». Αυτοί οι οποίοι έρχονται σήμερα και λένε, κυρίως σε αυτά τα νέα παιδιά εδώ, ότι μπορούμε με ένα μαγικό τρόπο να ξοδέψουμε 45 δισεκατομμύρια ευρώ σε μία τετραετία χωρίς να χρεοκοπήσει η χώρα. Σας λένε ψέματα κατάμουτρα και το ξέρουν κιόλας. Στείλτε τους, λοιπόν, ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Θα παραμείνει στον δρόμο της σταθερότητας, της προκοπής και της υπευθυνότητας», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments