Πολιτική

Τα μηνύματα που κομίζει ο Μητσοτάκης στην Κρήτη

Τα μηνύματα που κομίζει ο Μητσοτάκης στην Κρήτη

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΤ1 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού από τα Χανιά.

Ένα πυκνό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σαββατοκύριακο στη γενέτειρά του την Κρήτη, με στάσεις στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο το Σάββατο και τα Χανιά την Κυριακή. Θα έχει συναντήσεις με πολίτες, ενώ θα απευθύνει και χαιρετισμό κατά τη στάση του στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ με το μήνυμα να είναι αυτό της συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ.

Ξεκινώντας το πρωί από το Ηράκλειο θα έχει συνάντηση με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, όπως κάνει σε όλες τις περιοδείες του, προκειμένου να ενημερώνεται και για τα τοπικά ζητήματα και τα έργα που είναι σε εξέλιξη. Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο χαιρετισμό προς τους πολίτες, επενδύοντας ακριβώς στην απευθείας επαφή μαζί τους.

Την Κυριακή στις 11:00 θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη από τα Χανιά και στη συνέχεια θα απευθυνθεί στους Χανιώτες συνεχίζοντας την περιοδεία του.

Στάση αναμένεται να κάνει και στα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, μήνυμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές και για ισχυρή φωνή στην Ευρώπη με ψήφο στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται παράλληλα να κλιμακώσει την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας “όχι” στην τοξικότητα και τον λαϊκισμό και “ναι” στην σταθερότητα, προκειμένου ο ίδιος και η κυβέρνηση να συνεχίσουν το μεταρρυθμιστικό τους έργο, ενώ θα αναδεικνύει παράλληλα και τη θετική ατζέντα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρεται ήδη και στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα εγκρίνει το Εθνικό Σχέδιο για το δημογραφικό. Και βεβαίως συνδέεται και με τις λύσεις στο θέμα της στεγαστικής κρίσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments