Αθλητισμός

Champions League: Δείτε την απονομή στους «μερένχες» [vid]

Champions League: Δείτε την απονομή στους «μερένχες» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram real madrid,Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε για 15η φορά στον θρόνο της, καθώς νίκησε την Ντόρτμουντ με 2-0 στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ και πρόσθεσε άλλο ένα πολύτιμο πετράδι στο λαμπερό «στέμμα» της.

Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε για 15η φορά στον θρόνο της

Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε για 15η φορά στον θρόνο της, καθώς νίκησε την Ντόρτμουντ με 2-0 στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ και πρόσθεσε άλλο ένα πολύτιμο πετράδι στο λαμπερό «στέμμα» της.

Δείτε την απονομή του τροπαίου στους θριαμβευτές της ισπανικής ομάδας

Με τους πάντες να θεωρούν φαβορί τους Ισπανούς, οι Γερμανοί μπήκαν καλά στο παιχνίδι και μετά το αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο ανέβασαν ρυθμό και μέσα σε δύο λεπτά είχαν δύο μεγάλες φάσεις για να προηγηθούν. Ο Αντεγέμι, όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει στο 21′ στο τετ α τετ με τον Κουρτουά μετά την τρομερή πάσα του Χούμελς ενώ στο 23′ ο Φίλκρουγκ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά την κάθετη του Μάατσεν.

Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, στο 28′, η Ντόρτμουντ είχε και τρίτη μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε το σουτ του Αντεγέμι εντός περιοχής και στην επαναφορά ο Φίλκρουγκ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το γεγονός ότι οι ευκαιρίες δεν έφεραν κάποιο γκολ ήταν, φυσικά, κακό για τη Μπορούσια αλλά η απόδοσή της ήταν πάρα πολύ καλή και αυτό της έδινε αυτοπεποίθηση, με τους Μαδριλένους, από την άλλη πλευρά, να έχουν κολλήσει και να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους, με συνέπεια να μην απειλήσουν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτό το έκαναν στο ξεκίνημα του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 49′ με την εκτέλεση φάουλ του Κρόος που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόμπελ, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ να ξαναβγαίνει μπροστά και να έχει νέα μεγάλη φάση στο 63′ με την κεφαλιά-ψαράκι του Φίλκρουγκ που απέκρουσε ο Κουρτουά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments