Αθλητισμός

Έσκασαν τα ευχάριστα από Αργεντινή για τον Έσε!

Έσκασαν τα ευχάριστα από Αργεντινή για τον Έσε!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Σαντιάγο Έσε είναι στους 23 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Χαβιέρ Μασεράνο

Ο Σαντιάγο Έσε είναι στους 23 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Χαβιέρ Μασεράνο

Ο Σαντιάγο Έσε είναι στους 23 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Χαβιέρ Μασεράνο για την προετοιμασία της Αργεντινής ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά τη μυθική χρονιά του με τον Ολυμπιακό, ο Σαντιάγκο Έσε θα έχει και μεγάλο καλοκαίρι καθώς ο Χαβιέ Μασεράνο τον κάλεσε στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής ενόψει Παρισιού.

Ο χαφ των πρωταθλητών του Conference League είναι ανάμεσα στους 23 ποδοσφαιριστές του ομοσπονδιακού τεχνικού της «αλμπισελέστε» και ετοιμάζεται για ακόμη μία σπουδαία πρόκληση.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Αργεντινής είναι προγραμματισμένη για αύριο (3/6) στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας, με την προετοιμασία να τελειώνει στις 10 Ιουνίου. Στο διάστημα αυτό το σύνολο του Μασεράνο θα δώσει δύο φιλικά με την Παραγουάη.

Από την τελική προεπιλογή θα κοπούν τουλάχιστον πέντε παίκτες για να σχηματιστεί η τελική 18άδα που θα λάβει μέρους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου η Αργεντινή είναι στον ίδιο όμιλο με Ουκρανία, Μαρόκο και Ιράκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments