Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό για τους τρεις άνδρες που έσπασαν το κεφάλι εστιάτορα γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό

Ανθρωποκυνηγητό για τους τρεις άνδρες που έσπασαν το κεφάλι εστιάτορα γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Τον χτύπησε στο κεφάλι με το σιδερένιο γκλοπ

Έρευνες ώστε να βρουν τους τρεις άνδρες που έσπασαν το κεφάλι εστιάτορα στο Αγρίνιο γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό πραγματοποιεί η Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μαγαζί στο Παναιτώλιο όταν σε αυτό εισήλθε παρέα τριών ατόμων, κατοίκων του χωριού, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Οι τρεις άνδρες παρήγγειλαν να φάνε, ωστόσο σε λίγο ένας εξ αυτών έκανε παρατήρηση στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού γιατί ένα σουβλάκι δεν είχε κρέας, σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα.

Τον χτύπησε στο κεφάλι με το σιδερένιο γκλοπ

Ο επιχειρηματίας διατηρώντας την ψυχραιμία του, προσπάθησε να ηρεμήσει τον εξαγριωμένο πελάτη και τότε ήταν που δέχτηκε την άγρια επίθεση από έναν άνδρα της παρέας που τον χτύπησε στο κεφάλι με το σιδερένιο γκλοπ.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι του δράστη, όπως μετέδωσε το πρωί της Κυριακής 2/6 το Mega συνελήφθη η μητέρα του.

Εις βάρος των τριών ανδρών έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments