Lifestyle

Μαρίνα Σπανού: «Ένας μουσικός του δρόμου ήταν η έμπνευση μου»

Μαρίνα Σπανού: «Ένας μουσικός του δρόμου ήταν η έμπνευση μου»

Πηγή Φωτογραφίας: .fosonline.gr

Τι είπε για την πορεία της και την επιτυχία που απολαμβάνει

Τη Μαρίνα Σπανού, η οποία έχει κατακτήσει τα social media, αλλά και την ελληνική μουσική σε ηλικία 21 ετών, φιλοξένησε στο Καλύτερα δε γίνεται, η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν πίστευα ποτέ ότι η φωνή μου θα ταξιδέψει σε τόσα μέρη. Με αγχώνει η προσδοκία που δημιουργώ στον εαυτό μου. Δηλαδή ποια θα είναι η επόμενη επιτυχία. Αλλά δεν θέλω να αλλάξει γιατί μου αρέσει που με εκπλήσσει όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Μαρίνα Σπανού (@marinaspanou_)

Αναφορικά με τα social media και πόσο αυτά τη βοήθησαν, απάντησε: «Είναι τρομερό εργαλείο και είναι και κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι η γεννιά μας αυτή. Δεν θα πήγαινα σε talent show, ήθελα να είναι πιο αυτοσχέδιο και στα social ένιωθα ότι είμαι εγώ», τόνισε.

Στα 17 της χρόνια έγραψε το πρώτο της τραγούδι για έναν έρωτα. Ήταν μέσα στην καραντίνα. Τώρα είναι 21 ετών.

«Μια μέρα, περπατούσα στην Αποστόλου Παύλου και ακούω έναν μουσικό, ο οποίος είχε φέρει πιάνο και έπαιζε κάτω από την Ακρόπολη το “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”. Συγκινήθηκα κι εκείνη τη στγμή είπα ότι αυτό θέλω να κάνω»μ, δήλωσε η Μαρίνα Σπανού.

«Ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αυτό ήταν δεδομένο. Έκανα ήδη προετοιμασία για τη δραματική, δεν έκανα φροντιστήρια για το σχολείο. Μου άρεσαν τα μαθήματα και είπα τον Μάρτιο ότι θα δώσω Πανελλήνιες για να έχω ένα plan b. Έδωσα και πέρασα Φιλολογία στο Καποδιστριακό, αλλά πέρασα και στη δραματική σχολή», εξήγησε και συνέχισε:

«Αυτά συνυπάρχουν μέσα μου. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη μουσική σκηνή, νιώθω ότι είμαι σε παράσταση. Σίγουρα δεν κλείνω την πόρτα, είμαι πολύ ανοιχτή και στο θέατρο και στη μουσική για θέατρο. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που θέλω να εξερευνήσω και πιστεύω θα το βρω».

«Ήταν σχολείο ο δρόμος. Και σκληρός. Αλλά είχα την άγνοια που σου προκαλεί το εφηβικό θράσος κι ένιωθα παντοδύναμη. Πήγα στην αρχή με φίλους για να νιώθω ασφάλεια και μετά οι περαστικοί έγιναν σταθεροί. Είχε μια ροή η πορεία μου και είμαι ήρεμη με αυτό».

«Έχω κάνει τον μπαμπά μου influencer. Το αγαπημένο μου ταξίδι θα είναι για την Επίδαυρο», είπε στο τέλος της συζήτησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments