Lifestyle

Μπάμπης Στόκας: «Ντρέπομαι σαν άντρας για τις γυναικοκτονίες»

Μπάμπης Στόκας: «Ντρέπομαι σαν άντρας για τις γυναικοκτονίες»

Πηγή Φωτογραφίας: .1069.gr

Τι είπε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική;

Στο Νίκο Συρίγο και την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, παραχώρησε συνέντευξη ο Μπάμπης Στόκας και αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και τα σχόλια που δέχεται για την υποτιθέμενη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ.

«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, έξω από την πολιτική σκηνή, άνθρωπος της Τέχνης. Για εμένα αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι ανθρωπιστικό! Σήμερα είμαστε μια εποχή που βασιλεύουν οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι. Εγώ πιστεύω στους ανθρώπους.

View this post on Instagram

A post shared by Πυξ Λαξ -Official (@pyxlaxofficial)

Υπάρχει μια απόκρυψη, μια συμπεριφορά απίστευτη προς τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους. Θα ήμουν υπέρ αυτών των ανθρώπων.

Η Μαρία Καρυστιανού αντιδρά για τον δικό της πόνο και τον πόνο αυτών που έχασαν τα παιδιά τους. Δεν νομίζω ότι την απασχολεί να μπει στην πολιτική. Προσπάθησαν να καπηλευτούν την προσπάθειά της.

Είναι ντροπή, ντρέπομαι σαν άντρας για τις γυναικοκτονίες.

Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει όταν το θέλουμε εμείς. Το έχω βαρεθεί λίγο αλλά το γελάω πια όταν μας τρολάρουν γιατί ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ από εμάς η δήλωση αυτή.

Έχω κάνει λάθη με συνεργασίες μου, όπως τότε με τον Σάκη Ρουβά γιατί δεν ταιριάζαμε. Ήμασταν άνθρωποι που κάνουμε του κεφαλιού μας. Είχε γίνει μεγάλος σάλος τότε με τον Βασίλη Καρρά. Ψάχναμε έναν λαϊκό τραγουδιστή να υπάρχει μια αντίθεση στο κομμάτι. Ήταν ένα κομμάτι που δεν ήθελε ούτε ο ίδιος να το πει. Όταν πήγε η φωνή του, βγήκε ένα ωραίο λαϊκό τραγούδι.

Εγώ είπα στην Άννα Βίσση να το κάνουμε. Δεν ήθελε στην αρχή αλλά μετά το μετάνιωσε. Είχα πει και στην Ελεωνόρα να το κάνουμε. Όταν της είπα ότι θα το κάνω με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη τότε “αντέδρασε”.

Είναι θέμα της Μαρίνας Σάττι πως έκανε το χασμουρητό. Το Ζάρι δεν είναι 100% του γούστου μου αλλά δεν θα πω ότι έχω πρόβλημα.

Η ανυπακοή είναι υποχρέωση του κάθε ανθρώπου. Την υποστηρίζω ακόμη και στην κόρη μου! Όταν ήταν μικρή αράζαμε στην παραλία και βλέπαμε τα αστέρια και μου λέει “Μπαμπά, τα αστέρια ποιος τα φυλάει;”, της λέω “τα ψάρια”, μια βλακεία. Όταν ήθελα να κάνω ένα τατουάζ για την κόρη μου, της είπα να μου ζωγραφίσει κάτι και μου έκανε τα ψάρια. Αυτό που είπα τότε της πέρασε στο υποσυνείδητό της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments