Lifestyle

Μπέσσυ Αργυράκη: Η Eurovision ως θεσμός πάντα προσεγγίζει το γκέι κοινό

Μπέσσυ Αργυράκη: Η Eurovision ως θεσμός πάντα προσεγγίζει το γκέι κοινό

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ANT1 TV

Το γκέι κοινό παθιάζεται με τα φεστιβάλ τραγουδιού και τις μεγάλες φιέστες και είναι ένα τρελά εκδηλωτικό κοινό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

H Mπέσσυ Αργυράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη Eurovision, αλλά και το κοινό που προσεγγίζει.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Arvaniti B (@sofiaarvanitic)

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην Espresso και αρχικά, μίλησε για τον διαγωνισμό στο παρελθόν. «Τα αθώα χρόνια εκείνης της γενιάς, ο διαγωνισμός αντιπροσώπευε το αποτέλεσμα που έβγαινε, ήταν φεστιβάλ τραγουδιού, φωνών».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει να προβάλλονται τα πολύ ωραία τραγούδια με τις πολύ ωραίες φωνές, γιατί αυτό σημαίνει Eurovision. Σήμερα είναι κράμα πολλών πραγμάτων μαζί. Έτσι είναι η εποχή μας. Τα πάντα αλλάζουν στον χρόνο, γι’ αυτό κερδίζει το πιο “προχώ” τραγούδι, που συνοδεύεται από εντυπωσιακή σκηνική παρουσία».

Όπως είπε παρακάτω, η Eurovision πάντα προσέγγισε το γκέι κοινό, ενώ εκπροσωπούσε την διαφορετικότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

«Η Eurovision ως θεσμός πάντα προσεγγίζει το γκέι κοινό και πάντα είναι ένα φεστιβάλ που δεν μπορείς να αφαιρέσεις τη διαφορετικότητα από αυτό. Και αυτό συμβαίνει ανά τον κόσμο και σαφώς, δεν είναι κακό αυτό για μένα. Γιατί το γκέι κοινό παθιάζεται με τα φεστιβάλ τραγουδιού και τις μεγάλες φιέστες και είναι ένα τρελά εκδηλωτικό κοινό. Γι’ αυτό και την έχει αγκαλιάσει την Eurovision», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μπορώ να πω ότι το τραγούδι “Κορμί κι αλάτι” είναι ένα τραγούδι που το γκέι κοινό λατρεύει. Και σου έχω και νέο. Το συγκεκριμένο τραγούδι, που μετράει πολλά χρόνια, ετοιμάζομαι να το κάνω διασκευή στα σημερινά δεδομένα για να τραγουδιέται στα καλοκαιρινά μπαράκια. Θα το ξανατραγουδήσω σε σημερινό άκουσμα, μπιτάτο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments