Lifestyle

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Προτιμώ το Europa League στον Ολυμπιακό παρά να δω Netflix»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Προτιμώ το Europa League στον Ολυμπιακό παρά να δω Netflix»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@ladylike.gr)

Τρελαμένος ο γνωστός σκηνοθέτης, το είχε... προβλέψει!

Ανάμεσα στους διασήμους που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην Opap Arena και παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό να κατακτά το Conference League, ήταν και ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας.

View this post on Instagram

A post shared by LadyLike (@ladylike.gr)

Ο δημιουργός του επιτυχημένου «Έτερος Εγώ», είχε δώσει μία… προφητική συνέντευξη το 2022, αναφορικά με έναν ευρωπαϊκό τίτλο για τον Ολυμπιακό και δύο χρόνια μετά φαίνεται πως… δικαιώθηκε.

Μαζί με τον πρωταγωνιστή της σειράς «Έτερος Εγώ» είχαν δώσει το 2022 μια συνέντευξη και ένα από τα διλήμματα που τέθηκαν στους δύο άνδρες ήταν το αν προτιμούν να μπει η σειρά στο Netflix ή γκολ του Ολυμπιακού στο 90′ σε ευρωπαϊκό τελικό.

Με τον Σωτήρη Τσαφούλια να απαντά αφοπλιστικά: «Γκολ του Ολυμπιακού εννοείται», και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να προσθέτει γελώντας «ξέρουμε πολλούς στον Ολυμπιακό, οπότε θα πήγαινε και το Έτερος Εγώ στο Netflix».

«Η απάντηση ήταν αυθόρμητη».

Ο γνωστός σκηνοθέτης, με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, βρέθηκαν στο γήπεδο το βράδυ της Τετάρτης όπου πανηγύρισαν από κοντά την σπουδαία νίκη των ερυθρολεύκων.

«Πιστεύω ότι, επειδή πλησιάζω σε 2 χρόνια και τα 50 και θα χρειαστώ ένα τεστ κοπώσεως, ο τελικός αυτός ήταν μια χαρά τεστ, δε θα χρειαστεί να κάνω άλλες εξετάσεις. Αφού δεν πάθαμε κάτι εκείνη την ημέρα με τον Πυγμαλίωνα, δεν κινδυνεύουμε άμεσα».

«Ήταν πάρα πολύ έντονη η στιγμή, ήταν πολύ συγκινητική η ενέργεια και η αύρα όλων των φιλάθλων, όλων των παικτών, όλη αυτή η ατμόσφαιρα. Χωρίς να θέλω να μιζεριάσω την κατάσταση, θα πω ότι η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη που έχουμε δει σε τελικό, να μην ελέγχει το VAR εκεί που πρέπει και να το ελέγχει εκεί που δεν υπήρχε λόγος. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή, εγώ του είχα πει του Πυγμαλίωνα ότι μετά τις 00.00 θα μπει το γκολ, που άλλαζε η μέρα και είχε τα γενέθλιά του. Η θέση μας ήταν στο κόρνερ της εστίας που μπήκε το γκολ οπότε ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να γιορτάσει τα γενέθλιά του», συμπληρώνει.

View this post on Instagram

A post shared by pod.gr (@pod.gr)

Ο διάσημος σκηνοθέτης σημειώνει:

«Είναι μια στιγμή, που, όπως και το Euro του 2004, όλοι θα θυμούνται πού βρίσκονταν την στιγμή που συνέβη. Εμείς, τη μέρα που γράφτηκε μια μεγάλη ιστορία και μια χρυσή σελίδα του ελληνικού αθλητισμού, ήμασταν μέσα σε εκείνη την στιγμή. Το θεωρώ πραγματικά συγκινητικό και τιμητικό».

Στην ερώτηση αν προτιμά να μπει στο Netflix η νέα σειρά που ετοιμάζει, με τίτλο «17 Κλωστές» ή να κατακτήσει το Europa League ο Ολυμπιακός, λέει:

«Το Europa League στον Ολυμπιακό, μη λέμε τα ίδια. Θέλω να πω και αυτό που είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στον οποίο χρωστάμε και πάρα πολλά σαν ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα ανάμεσα σε άλλες, που συνοψίζει το όραμα και την ιστορία μιας πόλης και το μεράκι των ανθρώπων που την έχουν αγκαλιάσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments