Lifestyle

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Κασσελάκης είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Κασσελάκης είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/(@stamatis_kraounakis)

Σταμάτης Κραουνάκης: «Τι συνάδει πια με τη ρημάδα την Αριστερά; Πάμε με το τι “βίτσια” έχει ο καθένας»

Στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης και μιλά μεταξύ άλλων για την πολιτική και τον Στέφανο Κασσελάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Stamatis Kraounakis (@stamatis_kraounakis)

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι από ανθεκτικό υλικό. Για να είναι τη μία μέρα στην Παλαιστίνη και την άλλη στον Ολυμπιακό, να έχει σαρώσει τις γειτονιές, δίνει ένα παράδειγμα για όσα έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δει να τρέχει άνθρωπος στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του.

Τι συνάδει πια με τη ρημάδα την Αριστερά που έχει γίνει 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη. Πάμε με το τι “βίτσια” έχει ο καθένας με το τι είναι Αριστερά. Το μεροκάματο των ανθρώπων που έχει σημασία που είναι στα κατώτερα επίπεδα ever.

Καλέ θα μας κάνετε κουμάντο με ποιον θα κάνουμε παρέα; Είναι πίσω μια κάμερα που θα κάνει κουμάντο με ποιον θα κάνουμε παρέα στη ζωή μας; Τότε που δεν υπήρχαν κάμερες και η παντοδυναμία των πρωινάδικων, οι σχέσεις ήταν τέτοιες. Ο Καραμανλής έτρωγε με τον Χατζιδάκη και τον Χορν μια φορά τον μήνα.

Δεν κατεβαίνω στην πολιτική. Μου το έχουν ζητήσει πολλές φορές. Ο χειρότερος καλλιτέχνης είναι καλύτερος από τον καλύτερο πολιτικό! Μια χαρά κάνει και πάει στα μπουζούκια ο Κασσελάκης. Δεν κάνει τίποτα άσχημο. Πάει όπου υπάρχει κόσμος για να πάρει ψηφοφόρους! Η δουλειά του είναι αυτή, είναι πολιτικός. Κατεβαίνει, πάει για πρωθυπουργός. Όπου έχει μέλι, πάει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments