Πολιτική

Από τη Λέρο ως την Πέλλα: Περιοδεία της Σοφίας Βούλτεψη

Από τη Λέρο ως την Πέλλα: Περιοδεία της Σοφίας Βούλτεψη

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Τη Λέρο και την Πέλλα επισκέφθηκε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη

Τη Λέρο και την Πέλλα επισκέφθηκε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη
Τη Λέρο και την Πέλλα επισκέφθηκε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, στο πλαίσιο των περιοδειών ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.Στη Λέρο, η κ. Βούλτεψη επισκέφθηκε το Λιμενικό, την Αστυνομία, την Αγορά στο Λακκί, το Νοσοκομείο, τον Δήμαρχο κ. Τιμόθεο Κωττάκη και φυσικά την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή, όπου ενημερώθηκε από την Διοικήτρια Φιλιώ Κυπρίζογλου και διαπίστωσε την απόλυτη τάξη, που σε τίποτε δεν θυμίζει το χάος του 2015-2016.
Μάλιστα, το αίτημα για διερμηνεία ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις διαγνώσεις όταν μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο οι φιλοξενούμενοι της Δομής, ικανοποιήθηκε αμέσως.
Παράλληλα, στη συνάντησή της με τον Δήμαρχο επιβεβαιώθηκε η καταβολή από το Ταμείο Αλληλεγγύης του υπουργείου του αναγκαίου ποσού για τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων αφαλάτωσης και την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης του νησιού.
Από την πλευρά τους, οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες του νησιού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της κυβέρνησης να συμπεριληφθεί η Λέρος στα δέκα νησιά όπου εφαρμόζεται η βίζα εξπρές για Τούρκους πολίτες.
Συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μανώλη Πιταροκοίλη, τον αντιδήμαρχο Μανώλη Μαραβέλια, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Λέρου Χρήστο Γιαννακό, την πολιτευτή Κατερίνα Εμμανουήλ και όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα του νησιού, ενώ στις συσκέψεις έλαβε μέρος και ο Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Γιάννης Φερμέλαρος.
Στο Νοσοκομείο ξεναγήθηκε από τον Διοικητή Νίκο Φανιό και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το πλήρως ανακαινισμένο με κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Σε συνέντευξή της προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΙΓΑΙΟ TV και τον δημοσιογράφο Νίκο Ιγνατίδη, η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τις επιτυχίες της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, με τη Λέρο να αποτελεί την απόδειξη της ανάγκης να προστατεύονται τα σύνορα και να μην επιβαρύνονται οι τοπικές κοινωνίες.Στην εύφορη γη της Πέλλας με την πλούσια αγροτική παραγωγή και την Ιερή Πόλη των Γιαννιτσών, προπύργιο του Μακεδονικού Αγώνα, η Σοφία Βούλτεψη, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής Γιώργο Χριστόπουλο, έλαβε μέρος σε συσκέψεις με παραγωγούς, αγροτικούς συλλόγους και εκπροσώπους αγροτών από την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα και την Αριδαία, με αντικείμενο το πρόβλημα έλλειψης εργατών γης.
Στην Έδεσσα, της σύσκεψης προήδρευσε ο αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής και στα Γιαννιτσά ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης. Στις συσκέψεις και στην περιοδεία συμμετείχαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Καρασμάνης, ο βουλευτής Βασίλης Βασιλειάδης, οι πολιτευτές Δημήτρης Γιάννου, Μαρία Σαραλιώτου και Νικολέττα Ποζίδου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεοδόσης Ουραηλίδης.
Η Σοφία Βούλτεψη είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος στην υποδοχή της εικόνας της Αγίας Ελεούσας στην Ιερά Μητρόπολη Έδεσσας και να επισκεφθεί δύο σημαντικές δομές που προσφέρουν μοναδικό έργο αγάπης στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών: Το εξαιρετικό Ίδρυμα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, όπου ετοιμάζονται τα γεύματα αγάπης, αλλά και παραδίδονται μαθήματα σε 350 μαθητές και μαθήτριες από 60 εθελοντές καθηγητές. Και το ορφανοτροφείο της Παναγίας, όπου προσφέρεται στέγη και ζεστασιά σε παιδιά που τόσο χρειάζονται την αγάπη μας.
Την προσεχή Τρίτη η Σοφία Βούλτεψη θα επισκεφθεί την Καστοριά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments