Πολιτική

Βορίδης: Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας

Βορίδης: Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας

Πηγή Φωτογραφίας: [368152] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας.

Η ψήφος διαμαρτυρίας στις ευρωεκλογές «δεν θα είναι απλά μία χαμένη ψήφος, αλλά και μία επιζήμια ψήφος, καθώς η αντιπολίτευση έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα προσπαθήσει να παρεμποδίσει την κυβερνητική πορεία» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης. Υπογραμμίζει δε πως «αντίθετα μία θετική ψήφος ισοδυναμεί με καθαρή εντολή προς την Κυβέρνηση, που θα εξασφαλίσει τη σταθερότητα και την πρόοδο που έχουν ανάγκη οι πολίτες. Μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία ισοδυναμεί με ισχυρή Ελλάδα».

Σε συνέντευξη του στο ethnos.gr, ο κ. Βορίδης σημειώνει «οι πολίτες, έχει ιδιαίτερη σημασία να συνειδητοποιήσουν ότι στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για την ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της χώρας μας». Προσθέτει δε πως «αυτές οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές, γιατί οι ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν για να μας εκπροσωπήσουν, θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι οποίες θα καθορίσουν την πορεία της Ευρώπης για πολλά χρόνια».

Όσον αφορά στην πορεία των τιμών ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης επισημαίνει πως «η ακρίβεια είναι το πιο σημαντικό αλλά και δύσκολο πρόβλημα, για το οποίο δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, ούτε αντιμετωπίζεται με τα «λεφτόδεντρα» του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σοβαρότητα». Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο κρίσιμο αυτό θέμα τονίζει «συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια αναχαίτισης των τιμών, με έμφαση στα τρόφιμα και το “καλάθι του super market”, καθώς και τους ελέγχους στις πολυεθνικές για την πάταξη της αισχροκέρδειας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments