Αθλητισμός

Φιορεντίνα: Οι φίλαθλοι τα… έψαλλαν στους παίκτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Φιορεντίνα: Οι φίλαθλοι τα… έψαλλαν στους παίκτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μετά το τελευταίο ματς της σεζόν όπου η Φιορεντίνα "λύγισε" με 3-2 τη Φιορεντίνα, οι "βιόλα" τα... άκουσαν από τους φιλάθλους τους

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε η φετινή σεζόν για τη Φιορεντίνα! Οι “βιόλα” τερμάτισαν στην όγδοη θέση της Serie A και ενώ είχαν μεγάλες προσδοκίες για την κατάκτηση του Europa Conference League μετά την περυσινή απώλεια, είδαν τον Ολυμπιακό να θριαμβεύει στον τελικό και να τους αφήνει με… άδεια χέρια! Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φιλάθλους οι οποίοι τα… έψαλλαν στους παίκτες μετά τη νίκη τους επί της Αταλάντα. “Θα ξαναέπαιζα το ματς με τον Ολυμπιακό, ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλιάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ACF Fiorentina (@acffiorentina)

Λαϊκά δικαστήρια στη Φιορεντίνα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Η Φιορεντίνα κατάφερε να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και να επιβληθεί με 3-2 της Αταλάντα στην Serie Α. Οι “βιόλα” τερμάτισαν στην όγδοη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, γεγονός που δυσαρέστησε τον κόσμο της ομάδας ωστόσο το… κερασάκι στην τούρτα για τους οπαδούς ήταν η απώλεια του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Αταλάντα, οι παίκτες κατευθύνθηκαν στους οπαδούς οι οποίοι τους μίλησαν σε έντονο ύφος και τους άσκησαν κριτική για την εικόνα τους, λέγοντας τους μεταξύ άλλων: “Σεβαστείτε τη φανέλα μας”.

Ιταλιάνο: “Θα ξαναέπαιζα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”

Ο Ιταλιάνο που κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Φιορεντίνα αφού αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τελικό με τον Ολυμπιακό όπου και σχολίασε πως θα ξαναέπαιζε τον αγώνα με τους Πειραιώτες, ενώ υπογράμμισε ότι η μόνη απογοήτευση του είναι που φεύγει δίχως να κατακτήσει το τρόπαιο του Europa Conference League.

“Πήραμε όλοι μαζί αυτή την τελική απόφαση πριν από λίγες εβδομάδες. Όταν φτάνεις σε ένα ορισμένο σημείο πρέπει να σταματήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι όποιος φτάσει θα μπορέσει να συνεχίσει έναν δρόμο που κάτι θα έχω αφήσει. Φεύγω βελτιωμένος, ελπίζω να έχω αφήσει κάτι σε αυτή την ομάδα, νομίζω ότι ήταν τρία θετικά χρόνια.

Η μόνη απογοήτευση ήταν ότι δεν κατέκτησα αυτό το τρόπαιο, αλλά όπως μου είπε ο Γκασπερίνι, η διαδρομή αξίζει τον κόπο και θα μείνουν στη μνήμη” δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ανέφερε πως θα ξαναέπαιζε τον τελικό με τον Ολυμπιακό: “Θα έπαιζα ξανά το ματς Ολυμπιακός-Φιορεντίνα απόψε, ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στο τέλος του κύκλου, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η πιο θλιβερή στιγμή ήταν η απώλεια του Τζο Μπαρόνε, η χειρότερη από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο. Η αγάπη που είχαμε για εκείνον μας ώθησε σε ένα συναισθηματικό τέλμα. Μακάρι να μην είχα ζήσει αυτή την τραγωδία. Κατά τη γνώμη μου ήταν τρία υπέροχα χρόνια. Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε κάνει πρόοδο”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments