Αθλητισμός

Μπαπέ σε Μακρόν: «Απόψε η ανακοίνωσή μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Μπαπέ σε Μακρόν: «Απόψε η ανακοίνωσή μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο Γάλλος πρόεδρος είχε συνομιλία με τον ομοσπονδιακό, Ντιντιέ Ντεσάμπ, και τον Κιλιάν Μπαπέ

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε συνομιλία με τον ομοσπονδιακό, Ντιντιέ Ντεσάμπ, και τον Κιλιάν Μπαπέ

Την εθνική ομάδα της Γαλλίας, η οποία προετοιμάζεται για το Euro 2024 της Γερμανίας, επισκέφτηκε σήμερα (3/6) λίγο μετά τις 13:30, ο Πρόεδρος Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, συνοδευόμενος από την υπουργό Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων Αμελί Ουντεά-Καστερά.

Τους δύο υποδέχθηκε στο Clairefontaine, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας (FFF), Φιλίπ Ντιαλό.

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε συνομιλία με τον Γάλλο ομοσπονδιακό Ντιντιέ Ντεσάμπ και τον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ, ενώ στη συνέχεια είναι προγραμματισμένο να γευματίσει με τους παίκτες και το επιτελείο της γαλλικής ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Μάλιστα, όπως αναφέρει το RMC Sports, ο Κιλιάν Μπαπέ ενημέρωσε τον Γάλλο Πρόεδρο ότι η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα επισημοποιηθεί «απόψε».

Στην εθνική Γαλλίας ενσωματώνονται σήμερα (3/6) ο Ολιβιέ Ζιρού και ο Τεό Ερναντές, ενώ τρεις ακόμη παίκτες από τους 25 που κλήθηκαν θα εξακολουθήσουν να λείπουν. Πρόκειται για τους τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης-Εντουάρντο Καμαβιγκά, Ορελιέν Τσουαμενί και Φερλάν Μεντί-, η οποία το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Ντόρτμουντ, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι τρεις τους θα ενσωματωθούν στην αποστολή αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments