Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με την ΑΕΚ και τον Μπρινιόλι;

Τι συμβαίνει με την ΑΕΚ και τον Μπρινιόλι;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

Λίγες ώρες μετά τo ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ήταν σειρά του Tuttomercato ν’ ασχοληθεί με την ΑΕΚ και την πιθανή απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα η ΑΕΚ πιέζει ασφυκτικά για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με το deal να φέρεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι προχωρημένες.

«Πιθανή μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με την ΑΕΚ, που τον έχει βάλει στο στόχαστρο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμφωνίας μέσα στις προσεχείς μέρες.

Οι συζητήσεις είναι για συνεργασία δυο ή τριών χρόνων. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα πρωταθλήματα, αλλά της ΑΕΚ είναι σοβαρό. Στα πλάνα της ως ο τερματοφύλακας του μέλλοντος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι», αναφέρει το δημοσίευμα του Tuttomercato.

Πηγή: novasports.gr//Γιώργος Βασιλείου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments