Ελλάδα

Χαλκίδα: 37χρονος από το φιλικό περιβάλλον της κόρης ο δολοφόνος της 63χρονης [vid]

Χαλκίδα: 37χρονος από το φιλικό περιβάλλον της κόρης ο δολοφόνος της 63χρονης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Χαλκίδα: 37χρονος από το φιλικό περιβάλλον της κόρης ο δολοφόνος της 63χρονης [vid]

Πρόκειται για παλιό φίλο της κόρης του θύματος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα μέσα στο σπίτι της, καθώς ο 37χρονος που προσήχθη και ανακρινόταν ως βασικός ύποπτος, φέρεται να ομολόγησε.

Ο 37χρονος ανήκει στο περιβάλλον του θύματος καθώς, σύμφωνα με το Mega, είναι στενός φίλος της κόρης της και ήξερε πού έπρεπε να ψάξει μέσα στο σπίτι για να ληστέψει την άτυχη γυναίκα. Έτσι, πιθανολογούν οι αστυνομικοί ότι μπήκε στο σπίτι χωρίς να πηδήξει από κάποιο μπαλκόνι ή να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη μέθοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο δημοσιόγραφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα ενώπιων των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 37χρονος φαίνεται πως είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για θέματα ναρκωτικών και τζόγου. Ο άνδρας ήταν στο πολύ κοντινό περιβάλλον της κόρης καθώς φερεται να γνωρίζονται για περίπου 20 χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης φαίνεται να μπήκε κανονικά στο σπίτι, αφού η γυναίκα τον γνώριζε, με κίνητρο τη ληστεία καθώς η κόρη του θύματος φαίνεται να είχε αναφέρει ότι κατείχε χρηματικό ποσό στο σπίτι, καθώς και το μέρος στο οποίο αυτό ήταν κρυμμένο.

Και δεύτερος ύποπτος

Πέρα από τον βασικό ύποπτο που εξετάζεται από τις Αρχές, έχει γίνει γνωστό ότι έχει προσαχθεί και δεύτερο άτομο το οποίο ανακρίνεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments