Οδηγός

ΑΣΕΠ: Με 27 νέα άτομα θα ενισχυθεί το Summer Camp Χαΐδαρίου

ΑΣΕΠ: Με 27 νέα άτομα θα ενισχυθεί το Summer Camp Χαΐδαρίου

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay//27 άτομα αναμένεται να απασχοληθούν στο Summer Camp Χαΐδαρίου, καθώς ο δήμος πραγματοποιεί νέες προσλήψεις για αποφοίτους Πανεπιστημίου εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν. Όσοι επιλεχθούν, θα στελεχώσουν το καλοκαιρινό camp Χαΐδαρίου για ένα μήνα.

Όσοι επιλεχθούν, θα στελεχώσουν το καλοκαιρινό camp Χαΐδαρίου για ένα μήνα

27 άτομα αναμένεται να απασχοληθούν στο Summer Camp Χαΐδαρίου, καθώς ο δήμος πραγματοποιεί νέες προσλήψεις για αποφοίτους Πανεπιστημίου εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν. Όσοι επιλεχθούν, θα στελεχώσουν το καλοκαιρινό camp Χαΐδαρίου για ένα μήνα.

Αναλυτικότερα οι ειδικότητες που θα προσληφθούν:

  • ΠΕ Παιδαγωγοί (22 θέσεις)
  • ΠΕ Νηπιαγωγοί (4 θέσεις)
  • ΠΕ Φυσικής Αγωγής (μία θέση)

ΑΣΕΠ: 27 άτομα στο Summer Camp Χαΐδαρίου: Ποια τα γενικά προσόντα πρόσληψης

Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • να έχουν ηλικία από 18 έως 67ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επέλεξαν.

ΑΣΕΠ: 27 άτομα στο Summer Camp Χαΐδαρίου: Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από τους υποψηφίους πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας (Τμήμα Πρωτοκόλλου, στο ισόγειο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 4/6 και ολοκληρώνεται στις 10/06.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments