Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ρεκόρ χειρουργικών επεμβάσεων το 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Ρεκόρ χειρουργικών επεμβάσεων το 2024

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Σε αριθμό ρεκόρ ανήλθαν οι χειρουργικές επεμβάσεις κατά τους πρώτους μήνες της χρονιάς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

175.000 επεμβάσεις το πρώτο τετράμηνο

Σε αριθμό ρεκόρ ανήλθαν οι χειρουργικές επεμβάσεις κατά τους πρώτους μήνες της χρονιάς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως «κατά το πρώτο τετράμηνο του 2024, διενεργήθηκαν περίπου 175.000 χειρουργικές επεμβάσεις».

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, πρόκειται για «ένα αριθμό που όχι μόνο επαναφέρει τα προηγούμενα στάνταρ, αλλά τα ξεπερνά σημαντικά σε σχέση με το έτος 2019. Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους κάθε μέρα μιλούν για την διάλυση του ΕΣΥ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας προς τους συμπολίτες μας».

Υπενθυμίζεται ότι, σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε την αξιοθαύμαστη αριθμητική επίδοση των χειρουργείων στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την επιστροφή στα επίπεδα πριν από την πανδημική κρίση και ακόμη καλύτερα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm, ο Άδωνις υπογράμμισε πως «φέτος σημειώσαμε ρεκόρ δεκαετίας χειρουργικών επεμβάσεων φέτος, κατά το πρώτο τετράμηνο από την αρχή του έτους. Καταφέραμε να προχωρήσουμε στις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments