Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από τις 3 αλλοδαπές εταιρείες από το Νοέμβριο

Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από τις 3 αλλοδαπές εταιρείες από το Νοέμβριο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κυβερνητικές πηγές, κάνουν λόγο για παραδοχή τέλεσης ποινικών αδικημάτων από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη 

Κυβερνητικές πηγές, κάνουν λόγο για παραδοχή τέλεσης ποινικών αδικημάτων από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη 

Κυβερνητικές πηγές, κάνουν λόγο για παραδοχή τέλεσης ποινικών αδικημάτων από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη μετά τις ανακοινώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την περιουσιακή του κατάσταση.

Όπως σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές, ο κ.Κασσελάκης «παραδέχεται την τέλεση ποινικών αδικημάτων, καθώς την 31/12 συμμετείχε σε 3 αλλοδαπές εταιρίες, ενώ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Νοέμβριο, δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του».

Παρουσίασε το Πόθεν Έσχες του ο Κασσελάκης: «Είχα συμμετοχή σε αλλοδαπή εταιρεία μέχρι τις αρχές του ’24»

Την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σ’ αυτήν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε δεσμευτεί, παρουσίασε «την περιουσιακή του κατάσταση» καθώς όπως είπε «σε εσάς λογοδοτώ, στον ελληνικό λαό».

«Βλέπετε πίσω μου τα στοιχεία για όλο το 2023» ανέφερε δείχνοντας σε γιγαντοοθόνη που έδειχνε τα στοιχεία. «Τα στοιχεία αφορούν εμένα και τον Τάιλερ» σημείωσε ο ίδιος, ενώ απευθυνόμενος στους αντιπάλους του, τους κάλεσε «χτυπήστε εμένα».

Αμέσως μετά εξήγησε σχετικά με τις δύο εταιρείες που φαίνονταν στη δήλωση «Βλέπετε ότι έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες, η μία εταιρεία, η αλλοδαπή μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024». Παράλληλα κάλεσε τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει και εκείνος τα στοιχεία του για το 2023 «τώρα, πριν τις ευρωεκλογές. Να ξέρουμε πόσα ακίνητα ακόμη προστέθηκαν στην Μονόπολη των ακινήτων του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments