Πολιτική

Μήνυμα για την αποχή στέλνει ο πρωθυπουργός

Μήνυμα για την αποχή στέλνει ο πρωθυπουργός

Πηγή Φωτογραφίας: [369881] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΕΪΧΗ TAMIM BIN HAMAD AL THANI (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κινήσεις για περιορισμό της εκλογικής χαλαρότητας.

Η πεποίθηση που υπάρχει στο κυβερνών κόμμα είναι ότι όποιο κόμμα καταφέρει να πείσει τους ψηφοφόρους του να φτάσουν μέχρι την κάλπη την προσεχή Κυριακή θα είναι αυτό που θα πετύχει τον εκλογικό του στόχο. «Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν μία πρόθεση, αλλά, για να επαληθευτούν χρειάζεται πριν ή μετά την παραλία οι πολίτες να πάνε να ψηφίσουν», συμπληρώνει η ίδια πηγή, αναδεικνύοντας την αποχή ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την επίτευξη του 33% που έχει θέσει ως στόχο ο Πρωθυπουργός. «Μην θεωρήσουμε ότι οι εκλογές αυτές δεν έχουν σημασία ή μη θεωρήσουμε ότι οι εκλογές έχουν κριθεί, γιατί μπορεί να βλέπουμε τις δημοσκοπήσεις και να λέμε «μια χαρά πάει η Νέα Δημοκρατία, δεν χρειάζεται να μπω στον κόπο να ψηφίσω», προειδοποίησε από τα Χανιά ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος κυρίως προς την κομματική βάση. .

Έχοντας αυτό ως γνώμονα, στις πέντε μέρες της προεκλογική περιόδου που απομένουν θα εστιάσει στην κινητοποίηση των ψηφοφόρων που στήριξαν τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2023, ενώ θα συνεχίσει να απευθύνεται σε «ειδικά» κοινά του εκλογικού σώματος, που όπως δείχνουν οι μετρήσεις σκοπεύουν να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments