Πολιτική

Σβίγκου: Στις 9 Ιουνίου θα γκρεμιστεί η αλαζονεία του 41%

Σβίγκου: Στις 9 Ιουνίου θα γκρεμιστεί η αλαζονεία του 41%

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Η ΝΔ προβάλλει ως σκιάχτρο το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη για να κρύψει όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν από την πολιτική της για την ακρίβεια, το κράτος δικαίου, για την Υγεία», τόνισε η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η επόμενη μέρα θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο ισχυρό»

«Η ΝΔ προβάλλει ως σκιάχτρο το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη για να κρύψει όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν από την πολιτική της για την ακρίβεια, το κράτος δικαίου, για την Υγεία», τόνισε η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τόνισε «για τη ΝΔ των 400 εκατ. δανεικών και αγύριστων στις τράπεζες, για το κόμμα με την ακριβότερη διαφημιστική προεκλογική καμπάνια, που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκει τα χρήματα, όποια κι αν ήταν η ερώτηση, η απάντηση ήταν πόθεν έσχες Κασσελάκη».

Αναφερόμενη στην ακρίβεια, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός γνωρίζουν πόσο κοστίζει η φέτα, και προτιμούν να λένε ψέματα θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα ρίξουν στάχτη στα μάτια των καταναλωτών». Όπως χαρακτηριστικά είπε, «όποιος πηγαίνει σούπερ μάρκετ, όποιος πληρώνει ηλεκτρικό ρεύμα, γνωρίζει ότι η κυβέρνηση συνεχώς μιλάει για μέτρα κατά της ακρίβειας, αλλά στο τέλος της ημέρας οι τιμές αυξάνονται». Και υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις, αποτελεσματικές αλλά και δίκαιες, που θα χρηματοδοτηθούν με την φορολόγηση των υπερκερδών».

Σε ερώτηση για τις ευρωεκλογές, η Ράνια Σβίγκου τόνισε ότι «η ΝΔ θα πρέπει να υποστεί ένα σοβαρότατο πλήγμα στις 9 Ιουνίου, να γκρεμιστεί η αλαζονεία του 41%, το οποίο για τους κυβερνώντες τα δικαιολογούσε όλα, από τη συγκάλυψη για τα Τέμπη, μέχρι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια».

Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «δεν βλέπουμε τις εκλογές με όρους πολιτικού ανταγωνισμού, ιδιαίτερα μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων, αλλά ως εκείνη η πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη στην ελληνική κοινωνία, και μπορεί να είναι η μόνη εναλλακτική απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Για την επόμενη μέρα μετά τις 9 Ιουνίου, η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι «οι εκλογές μας βρίσκουν συσπειρωμένους και αποφασισμένους», κι ότι «η επόμενη μέρα θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο ισχυρό, γιατί θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα δικαιώνει όλες τις προσπάθειες που έγιναν από το κόμμα το προηγούμενο διάστημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments