Πολιτική

Συρεγγέλα: Ο κ. Κασσελάκης μιλάει για αδιαφάνεια ενώ ο ίδιος δεν έχει καταθέσει ακόμα το πόθεν έσχες

Συρεγγέλα: Ο κ. Κασσελάκης μιλάει για αδιαφάνεια ενώ ο ίδιος δεν έχει καταθέσει ακόμα το πόθεν έσχες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ο κ. Κασσελάκης μιλάει για αδιαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου, ενώ ο ίδιος είναι αυτός που δεν έχει καταθέσει ακόμα το πόθεν έσχες του» ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα

«Ο κ. Κασσελάκης μιλάει για αδιαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου, ενώ ο ίδιος είναι αυτός που δεν έχει καταθέσει ακόμα το πόθεν έσχες του» ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα

«Ο κ. Κασσελάκης μιλάει για αδιαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου, ενώ ο ίδιος είναι αυτός που δεν έχει καταθέσει ακόμα το πόθεν έσχες του» ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο ραδιοφωνικό αέρα του REAL FM.

Ειδικότερα, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών ανέφερε πως: «διαχρονικά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί καταθέτουν το πόθεν έσχες τους με εξαίρεση τον κ. Κασσελάκη» και πως: «η Νέα Δημοκρατία το έχει επισημάνει αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό.»

Η κυρία Συρεγγέλα τόνισε, επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιθυμεί να υπάρχει τοξικότητα στο δημόσιο διάλογο ενόψει ευρωεκλογών και πρόσθεσε: «περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσει το βράδυ για το πόθεν έσχες του και τι απαντήσεις θα δώσει σχετικά με το σε ποιες εταιρείες συμμετέχει και πώς προέκυψε το δάνειο των 250.000 ευρώ στον ΣΥΡΙΖΑ.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments