Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία για αποχή και πόθεν έσχες Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία για αποχή και πόθεν έσχες Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [369437] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Αγωνία ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και για το αν στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν οι πολίτες στις πλατείες για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

«Όλα στο φως» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας ανακοινώσει πως απόψε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει όλη του την περιουσιακή κατάσταση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε χθεσινή του ανάρτησή εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «ο πανικός αλλά και η πολιτική χυδαιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή 2/6».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα επτά ερωτήματα που του έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν ότι φταίει ο Σ. Κασσελάκης. Η νέα έκρηξη τοξικότητας του Μητσοτάκη με τα 42 ακίνητα δεν είναι τυχαία, καθώς θέλει να αποσπάσει την προσοχή πριν τις ευρωεκλογές κατηγορώντας τον Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα απαντήσει αύριο, Δευτέρα 3/6/24, από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας την περιουσιακή του κατάσταση τώρα και όχι στην προβλεπόμενη ημερομηνία της 1ης Ιουλίου.

«Θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρ’ όλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας. Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι “αδιευκρίνιστος” και να κυκλοφορείς ελεύθερα», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

Συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής επισημαίνουν ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να χρησιμοποιούν ως τελευταίο προεκλογικό όπλο το θέμα του “πόθεν έσχες” του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτό σημαίνει ότι αντιλαμβάνονται πως οι απαντήσεις που δίνουν στα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είναι αρκετές για να αλλάξουν την κοινή γνώμη. Επιπλέον, οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη φορολογία και την ακρίβεια προκαλούν πίεση στα στελέχη της ΝΔ που πρέπει να τις αντιμετωπίσουν χωρίς άλλα επιχειρήματα εκτός από τους “δημοσιονομικούς περιορισμούς”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα την περιουσιακή του κατάσταση κατά την ανάληψη της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να κλείσει το νέο κεφάλαιο τοξικότητας που επιχειρεί να ανοίξει η Νέα Δημοκρατία.

Ταυτόχρονα, η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει ενώ η ΝΔ καταγράφει απώλειες και το ΠΑΣΟΚ παραμένει καθηλωμένο. Οι συνεργάτες του Κασσελάκη υποστηρίζουν ότι η επίθεση που δέχεται είναι αβάσιμη και ότι η πραγματική πρόθεση είναι να διαβάλουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με ψέματα.

Πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης, αναρωτιέται εάν οι πολίτες που υποστηρίζουν ενθουσιωδώς τον Στέφανο Κασσελάκη θα προσέλθουν στις κάλπες την επόμενη Κυριακή. Οι δημοσκοπήσεις τον τελευταίο καιρό είναι επιφυλακτικές σχετικά με το αν αυτό το ακροατήριο, που κυρίως αποτελείται από νέους, θα επιλέξει να ψηφίσει αντί να πάει για μπάνιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίος διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε αυτό το κοινό. Με τη φράση “εμείς σπείραμε τον σπόρο, τώρα σε χρειαζόμαστε στις κάλπες”, ο Στέφανος Κασσελάκης μεταφέρει το μήνυμα της αναγέννησης, την οποία μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο άρθρο στην κομματική εφημερίδα στέκεται ιδιαίτερα στο θέμα της ακρίβειας αλλά και στην κατάσταση του Κράτους Δικαίου καλώντας τον κόσμο να πάει να ψηφίσει φοβούμενος πιθανώς ότι η καλή δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει από την αποχή. «Όλα πρέπει να τα αλλάξουμε και άμεσα μάλιστα. Γι’ αυτό χρειάζεται οι πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις 9 Ιουνίου και να μην υποκύψουν στην παραίτηση, στην απογοήτευση και στις σειρήνες της αποχής» σημειώνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments